Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek úgy, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek úgy, ha közben már régen elveszett a hitem az egészben?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja ismerkedem egy sráccal, és nagyon kedvelem, lelkes vagyok, de a másik oldalról meg érzek egyfajta ürességet, amolyan lemondásnak nevezném.

Annyiszor törték már össze a szívemet, hogy egyszerűen már nem tudok hinni a szerelemben, pedig tudom, hogy nincs veszítenivalom, legrosszabb esetben szexelek egy jót valakivel párszor. De mégis ott van bennem a gyanakvás, hogy áá úgyis csak etet, tuti lelep majd, és csak addig vagyok érdekes neki, amíg meg nem szerzett, ami már csak azért is hülyeség, meg nem is keresek túl komoly kapcsolatot, alapból is elég távolságtarto típus vagyok.

A srác is az, szóval abszolút nem tudom, mit gondoljak róla.

Mit lehet ez ellen tenni? Kiégtem volna?

A múltam nem kavar be, úgy értem, nem sírom vissza egyik exemet sem.

24N

2020. máj. 13. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted egy bokszoló tudna nyerni, ha fénle, hogy megütik? Bemegy a ringbe, tudja, hogy fog kapni nagyokat, de azt is, hogy ha kitart, előbb-utóbb nyerni fog. Te is egy bokszoló vagy, csak a társkeresés az arénád.

Egyébként ezek nem az én szavaim, innen vettem: https://www.youtube.com/watch?v=Mg63uRZRhf8

nézd meg ezt a videót és a pasi többi anyagját is

2020. máj. 13. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Ha mindenkivel csak párszor szexelsz, ne csodálkozz ha utána egy eldobható tárgynak érzed magad, mert az is vagy.
2020. máj. 13. 21:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem azért alakul így, mert ezt akarom, hanem senkivel sem működött eddig több. Vagy én szakitok, vagy ők lépnek le.
2020. máj. 13. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

"eldobható tárgynak érzed magad, mert az is vagy."

2-es eleldobható tárgynak érzed magad, mert annak kezeled magad.

Ugye ezt akartad írni???

Mert, hogy a Kérdező ki, azt nem a Te dolgod megítélni.

Kérdező!

Talán most nem ennek van itt az ideje, talán valami más felé kellene fordulnod, mint a társkeresés. Nincs társaságod, vagy valami amit szeretsz, és örömödet leled?

2020. máj. 13. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy!

Ugyan ebben a helyzetben vagyok kb. Én is huszonéves voltam, mikor ebbe a dilemmába kerültem, igaz, belőlem egy távkapcsolat miatti nagy csalódás hozta ki ezeket az érzéseket és valamiért az lett az utolsó csepp a pohárban.

Végülis, addig vergődtem ezen, hogy most arra eszméltem, hogy már 45 vagyok és azóta sincs senkim sem. Most pedig már nehezebb lesz az igényeimnek megfelelőt találni és "bepótolni mindent".

Ne járj így! Lehet, hogy érdemes lenne kicsit lazábban hozzáállnod, most én is ezt a taktikát próbálom követni. Ne a szerelmet keresd, inkább úgy indulj neki, hogy egy barátságot akarsz, amiből aztán bármi is lehet, akár egész komollyá is válhatnak a dolgok.

Ha egyből valami komolyabbat keresel, de közben érződik, hogy bizalmatlan vagy, az sajnos nem működik.

2020. máj. 13. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Optimista komment: nem biztos, hogy olyan jó lesz az a szex érzelmek nélkül. 🙃
2020. máj. 13. 22:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

A bizalmatlanságomat nem mutatom ki egyébként, nem faggatom a másikat vagy ilyesmi.

Igazából nem tudom, mikor lenne itt az ideje, mert már 2 éve szingli vagyok, ez alatt 2 két hónapos próbálkozásom volt, és hát hiányzik azért néha az intimitás.

2020. máj. 13. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

Mi lenne, ha esetleg máshogy ismerkednél és nekiállnál felnőni?

Ha sorozatosan összetörték a szíved, akkor abban bizony erősen benne van a te kezed is. Talán máshogy, más pasikkal kéne ismerkedned. Talán a drámázás helyett tenni is kéne a dolgokért.

2020. máj. 13. 23:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem drámázok, csak attól még ezek a tények.

Tetszeni meg normális pasik szoktak, nem velük volt a baj konkrétan soha, csak nem passzolunk, vagy éretlenek voltak még kicsit.

2020. máj. 14. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!