Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok, tetsztik egy kolléganő. Egész életemben nem tudtam csajozni, valahogy mindig lefagyok😂
Gondoltam, hogy valami kamu dumával elhívom munka után, tippek?😂😂
2020. máj. 9. 11:03
1/8 anonim válasza:
Miért kéne kamu dumával? Valószínűleg már ő is tudja, hogy te tetszel-e neki vagy sem. Mondd hogy találkozzatok kettesben munka után mondjuk egy kávéra vagy valamire és ennyi.
2/8 anonim válasza:
Inkább hagyd mert miattad rólunk is azt hiszi majd h nyomorultak vagyunk. Majd elhivom én.
3/8 anonim válasza:
"Egyesített hatalmatokból én vagyok a nyomikapitány!"
"Éljen a kapitány!"
4/8 anonim válasza:
"Munka után lenne kedved beülni valahova?" Ne kamuzz, ne játszd az agyad, felnőtt ember vagy. A legjobb tanács amit adni tudok, hogy először barátkozni akarj. Ismerd meg, alakíts ki szimpátiát, hogy kollégából barát, majd barátból barátnő legyen. Ne nyomulj, csak töltsetek el kellemesen 2 órát egy kávézóban, úgy hogy magadat adod és csak beszélgettek, ismerkedtek.
5/8 anonim válasza:
Én csak egyet tudok: ha jót akarsz a "randi" szót törölni kell a szótárból!
Egyszerűen találkozni kell, és csak akkor fog menni ha a csaj is érdeklődő, az ilyen eldől mielőtt elkezdődött volna
6/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
Elhívtam, lepattintott.
Istenem...mekkora egy balfék vagyok😂
2020. máj. 13. 19:00
7/8 anonim válasza:
Miért lennél balfék?
Mert megpróbáltad? Akkor lennél balfék ha meg sem próbálod, te megtetted amit meg lehetett gondolom én, a többi már nem rajtad múlt
8/8 anonim válasza:
Amúgy foglalt a csaj?
Mit lehet tudni róla? Nem azért pattintott le mert foglalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!