Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon nézelődve, vagy üzeneteket váltva, milyen benyomásokat szereztetek?
Amennyiben jól nézel ki, akkor nyert ügyed van társkeresőn.
Innentől csak rajtad múlik, mennyire tudod kiszűrni azokat a pasikat, akik csak arra akarnak rámenni, hogy minnél több nőt szédítsenek.
Nyugodtan kezdeményezhetsz Te is, akkor olyan pasival kezdhetsz ismerkedni, aki Neked is szimpatikus.
Nekem is összesen 1 randipartnerem volt onnan, a többi egyszerűen bszik visszaírni vagy köddé válik pár nap beszélgetés után.
Ezen kívül a sok instapitsa is elég lehangoló, aki egyértelműen csak azért van ott, hogy egót meg követőtábort növeljen. Húzom is őket balra ezerrel, de soha nem fogynak el.
Nekem a társkereső oldalak csak felületesen vannak meg. 5-6 éve kipróbáltam néhányat pár hónapig, de iszonyú szegényes volt a felhozatal, értem ezalatt a jelöltek számát és "minőségét" is. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy egy oldalon volt az 50 km-es körzetemben (az ország 2. legnagyobb városáról beszélek!) kb. 5 olyan csaj, aki korban illett hozzám, egyetemista/diplomás és még külsőre is bejött. Aztán kiderül, hogy ebből az 5-ből 3 be se lépett hónapok óta, a maradék 2 meg nem írt vissza...
Aztán élőben megismertem egy lányt, vele volt egy hosszú kapcsolatom, ami kb. 1 éve ért véget. Utána eszembe se jutott hagyományos társkeresők közelébe sem menni. Tesóm javaslatára raktam fel a Tindert, de az tényleg más világ (nekem pozitív értelemben!) a többi társkeresőhöz képest. Ott tényleg volt választék, sőt még az ún. "jó csajok" is visszaírtak és randik is voltak. Most is egy onnan megismert, intelligens & gyönyörű lánnyal alakulgat egy kapcsolat.
Azt hozzáteszem, hogy én is az élőben ismerkedést preferálom, de B) tervnek szerintem a Tinder bőven megéri, különben rengeteg lehetőségtől vágja el magát az ember.
32F
Lányok 2/3-át jobbra húzva 0,5% körüli match lett, egyikük sem írt vissza...
Nőként fordítva van, ha johann nézel ki mint egy vödör szén, akkor a férfiak 2/3-a rohan utánad, egy a feladat, megtalálni azt aki ki is tart melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!