Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek tetszik az egyik kolléganője/kollégája, de nem lép? Kinél mi az oka? Vannak olyan apró gesztusok, amikkel azért mégis szoktatok jelezni?
Figyelt kérdés
A kérdés amúgy rám is vonatkozik, de kíváncsi vagyok, hogy más is van-e ilyen helyzetben.
Most erre a "felnőtt" tetszésre gondoljatok, amikor csak szimpatikus valaki, és külsőleg is tetszik, de nem vagytok már bezsongva, mint a tinik.
2020. máj. 8. 21:44
11/12 anonim válasza:
3 éve tetszett egy idősebb kolléganőm. Se párja, se gyereke nem volt. Jól pofára estem a nagy kezdeményezés végén. Soha többé kollégával.
12/12 anonim válasza:
Mindig foglalt kolléganők vagy főnökasszonyok jöttek be nekem, így még a pofáraesésig sem mentem el. Pedig attól már régen nem félnék
Ha pedig akadt egy független csaj, akivel érdeklődtünk egymás iránt akkor sem lett semmi, mert nem alakult ki vonzalom, nem volt komoly tetszés részemről sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!