Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez miért van?
Valóban több oka lehet, de szerintem ha nem írtál semmi provokatívat vagy bunkót (amit kétlek, hiszen ha így lett volna, nem merült fel volna a kérdés), akkor nem lehetett ekkora törés így a semmiből.
Nem lehet, hogy valamilyen magánéleti probléma merült fel, amit nehezen kezel?
Sajnos én is csináltam már ilyet, egyszerűen az történt, hogy reggel felkeltem és már nem éreztem semmit a srác iránt, holott előző nap még nagyon ragaszkodtam hozzá. Egyszerűen elvesztettem az érdeklődésemet. Nem a srác hibája volt, és nagyon sajnálom, hogy ez történt, azóta sem tudom hogy miért(nem) éreztem így,valószínűleg csak fellángolás volt.
L
#5 vagyok, természetesen elmondtam neki, nem tudtam volna megtenni azt, hogy csak úgy otthagyom, nagyon rendes srác volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!