Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 27 éves korom ellenére még sosem volt barátnőm, akkor már nem is lesz? A rokonság nem érti. Azt mondják jóképű vagyok és magas, de én tudom hogy sas orrom van és ezért nem tetszem senkinek.
14:
Mi neked az önfejlesztés? Mert nagyrészt kommunikáció fejlesztését jelenti. Ha az és az önbizalmad rendben van, akkor nem nehéz összehozni egy randit.
Nálad más probléma van 🤔 valami... csak egy hülye példát kitalálok: aszexuális vagy, és ezért nincs meg a motivációd az ismerkedésre.
Konkrétan ismerkedési lehetőség nincsen. Disco kiesik a hangerő miatt nem lehet beszélni sem.
Felkérni a lányt már ez is a múlt,mert nem jön.Randi oldalakon unatkozós csajok vannak akik csak az elismerést akarják begyűjteni.
Utcán meg hogy? Mindeni valakié..
Oké. Akkor megvoltak a kifogások.
Egyébként is nem a „hol?” a kérdés (mert akárhol és bárhol lehet!), hanem a „hogyan?”
És ezt kell megtanulni.
Szóval discoban is lehet, mert ugyan nem tudsz beszélni vele, de táncolni lehet, meghívni egy italra lehet, elvonulni csendesebb helyre lehet.
De lehet munkahelyen is ismerkedni, lehet ismerősök által, lehet tanfolyamon, lehet sportoliás/hobbi közben, lehet sorbanállásnál a postán/boltban, és még az utcán is meg lehet szólítani bárkit.
Nyilván nem mindegy, hogy hogyan. Ezt tanulni és (legfőképpen) tapasztalni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!