Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 27 éves korom ellenére még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 27 éves korom ellenére még sosem volt barátnőm, akkor már nem is lesz? A rokonság nem érti. Azt mondják jóképű vagyok és magas, de én tudom hogy sas orrom van és ezért nem tetszem senkinek.

Figyelt kérdés
magány, egyedüllét

2020. máj. 6. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Ott egy sasorrú kérdező csaj,röppenj rá.
2020. máj. 6. 20:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Jókat írtok. :) Minden látásmód hasznos információ lehet.
2020. máj. 6. 20:52
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
Hallod nem akarok én itt kerítő lenni meg miegymás, de épp itt repked szabadon egy sasorrú lány a légtérben pár kérdéssel fentebb. Csapj le rá itt a nagy esély. Azt később ráérsz meghálálni. (nem leszek a fiókák nagybácsija ezt ne várd tőlem :D).
2020. máj. 6. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
10: Hagyjuk az önfejlesztés dumát. Bölcselkedésnek jó, de körülbelül annyit ér, mint a szerencsesütik bölcselkedésétől várni a boldogságot. Magam részéről én az utóbbi 10 évet edzésre, diplomázásra, munkahelyváltásra, baráti kapcsolatok ápolására, önfejlesztő dolgok olvasására áldoztam, és tudod hány randim volt az utóbbi 10 évben? Nulla, pontosan! (33/F)
2020. máj. 6. 21:32
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
Ne aggódj. Akkor majd összejössz egy sasorrú lánnyal. :) Én is rövidesen már 28 éves leszek; de még nekem sem volt senkim, de már hamarosan lesz. Nemtom esetleg kérdezz meg egy számmisztikust, asztrológust, hátha tudhatnak neked valamit mondani; de mondjuk aki csak asztrológus, ott valahol oda is van írva; hogy ahhoz konkrét születési perc is kell, hogy tudjon valamit mondani. De sima számmisztikus talán többet tudhatna. Vagy nem tudom, de talán; de ha tudod a születési percedet; akkor asztrológus is tud szerintem .( Én nem értek ezekhez.)
2020. máj. 6. 23:18
 16/19 anonim ***** válasza:
88%

14:

Mi neked az önfejlesztés? Mert nagyrészt kommunikáció fejlesztését jelenti. Ha az és az önbizalmad rendben van, akkor nem nehéz összehozni egy randit.

Nálad más probléma van 🤔 valami... csak egy hülye példát kitalálok: aszexuális vagy, és ezért nincs meg a motivációd az ismerkedésre.

2020. máj. 7. 08:00
 17/19 anonim ***** válasza:
93%
Gyurcsánynak is az van, azt elnök lett mégis. Neked is sikerülhet. Meg a zsidók is ilyenek. Lehet a Gyurcsánynak rokona vagy, vagy zsidó felmenőid vannak. Keress hozzád hasonlót.
2020. máj. 7. 09:36
 18/19 A kérdező kommentje:

Konkrétan ismerkedési lehetőség nincsen. Disco kiesik a hangerő miatt nem lehet beszélni sem.

Felkérni a lányt már ez is a múlt,mert nem jön.Randi oldalakon unatkozós csajok vannak akik csak az elismerést akarják begyűjteni.

Utcán meg hogy? Mindeni valakié..

2020. máj. 12. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:
90%

Oké. Akkor megvoltak a kifogások.

Egyébként is nem a „hol?” a kérdés (mert akárhol és bárhol lehet!), hanem a „hogyan?”

És ezt kell megtanulni.

Szóval discoban is lehet, mert ugyan nem tudsz beszélni vele, de táncolni lehet, meghívni egy italra lehet, elvonulni csendesebb helyre lehet.

De lehet munkahelyen is ismerkedni, lehet ismerősök által, lehet tanfolyamon, lehet sportoliás/hobbi közben, lehet sorbanállásnál a postán/boltban, és még az utcán is meg lehet szólítani bárkit.

Nyilván nem mindegy, hogy hogyan. Ezt tanulni és (legfőképpen) tapasztalni kell.

2020. máj. 13. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!