Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen paraméterekkel nem lesz matchem Tinderen, minden 25-30 közötti férfi balra fog húzni?
Dehogynem lesz meccsed, minden lánynak van. Mióta vagy fent?
Küldesz képet?
Kérdező, nem vagy semmi. Nem, én nem akarok veled ismerkedni, de azzal elütni az ittenieket, hogy ez személytelen, miközben te Tinderen szeretnél ismerkedni, az enyhén ironikus.
De amúgy nem is értem a kérdést. Menj fel, ingyen van. Meg fogod látni, hogy a férfiak jelentős részénél annyira alacsonyan van a mérce, hogy fiatal lányként kevés olyan negatív tulajdonsággal bírhat valaki, hogy ne kelljen nekik.
6# Ja nem, nem ismerkedés céljából írtam (vagy igen? :D) csak kíváncsi voltam.
Én nagyon respectálom a nem photoshoppolt képeket🤗 pont ez a baj a tinderrel, hogy kb mindenki felismerhetetlenségig agyonretusált képeket tesz fel magáról (vagy a barátnőirol/kutyajarol, aztán találd ki, melyik az illető...), Idióta pozokban, nyelvet öltögetve és hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!