Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 évesen már késő megtanulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen már késő megtanulni csajozni?

Figyelt kérdés
Azt sem tudom hogy kell megszólitani 1 lányt,félek hogy már késő ezt megtanulni.Ez miatt eléggé elvagyok keseredve.
2020. máj. 5. 14:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk 40 évesen kezdheted azzal ,hogy nem csajozni mész, mint a tinik, hanem nőkkel ismerkedni, társat keresni.

Nincs ezen mit megtanulni, nem vagy te PUA tanonc.

A nőkkel is úgy kell ismerkedni mint a férfiakkal, mert emberek vagyunk.

Önbizalom, állj a sarkadra, társkeresőzz, vagy ami még könnyebb, ismerősök-barátok körében keress, szervezz programokat, társalogj és így kialakul.

Volt már korábban kapcsolatod, miért most kezdesz ismerkedni?

N/24

2020. máj. 5. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:

#6 Nem tudom mit szólnál, hogyha majd ebben a korodban valaki ilyet mondana vagy írna rólad, hogy "banya".

Egyébként meg mi abban a zavaró, hogy valaki ezt írja? Miből van eleged, neked vajon mi károd származik ebből, hogy valaki ide ír fel? Esetleg próbálkozott veled ismerkedni egy pár nálad jóval idősebb férfi? Hogyha ennyire zavar ez, akkor nem kell ideírni!

#11 Én is ennyi idős vagyok, és ugyanebben a helyzetben vagyok. Azt valóban leírhatta volna, hogy mi történt vele eddig ebben a tekintetben. Ennek a helyzetnek sok oka lehet.

2020. máj. 6. 12:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Mármint annyi idős vagyok, mint a kérdező.
2020. máj. 6. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!