Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már egy éve kb szingli vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egy éve kb szingli vagyok Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Azóta volt nem egy “kapcsolatom” de egyik iránt se éreztem semmit.. Olyan mintha nem tudnek megbizni a lanyokban mar, szeretnek egy normalis kapcsolatot mar, ahol mindketten szeretjuk egymast.. Mit ajanlotok? Szeretnek mar boldog lenni csak olyan mintha a lelkem elfaradt mar volna.
2020. máj. 5. 05:54
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Örülj neki hogy legalább válogathatsz, majd egy idő után találsz valakit.
2020. máj. 5. 05:56
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Ilyenkor el kellene gondolkodni azon, hogy az elōzō kapcsolatokban mi volt a gond, miért lett vége.. Nem csak fejetlenül hajszolni a lányokat:D

A csalódást fel lehet dolgozni a tanulni belōle. Engem is vertek már át, emiatt még nem állítom, hogy senkiben sem tudok bízni.. inkább igyekszem kiszūrni azokat, akiket komolytalannak tartok.. némi emberismerettel megtudom különböztetni, hogy kivel érdemes kapcsolatot folytatni s kivel nem..

Aki átvert, annál is számtalan rossz jel mutatkozott már az elejétōl fogva, amire figyelhettem volna...

2020. máj. 5. 09:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmit, örülj neki, hogy végre felszabadultál. :)
2020. máj. 5. 09:38
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Én 9 éve vagyok szingli.Sajnos minden nőben már csak azt latom,hogy mikor és trükközik és hazudik.Főleg ebben a médiás fb vilagban.Legyen szerencséd haver:)
2020. máj. 5. 09:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Probalok valtoztatni. Remelem segit, keves manapsag az olyan lany, aki komoly kapcsolatot szeretne.. 18/f
2020. máj. 5. 11:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz.Mindenki szeretné megtalálni a másik felét az életben csak hát kevesen találják meg..
2020. máj. 5. 11:45
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Tehát szar az összes lány, mert te úgy érzed, mondom csak ÉRZED, hogy nem lehet bennük megbízni.

Tehát tök alaptalanul mondod ezt, az érzéseidre hivatkozva.

Azta, 18 évesen nőj már fel édes

2020. máj. 5. 12:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Hat az osszes korombeli lany csak dugni akar szoval nem csak erzem, hanem tapasztalom is edes😉
2020. máj. 5. 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert valószínüleg te csak arra vagy jó, édes:/
2020. máj. 6. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne már! Gyerek vagy még a picsogáshoz! Mit akarsz még 18 évesen?! Tojás héj a valagadon!

Majd akkor nyavajogj és jelents ki ilyen jellegű dolgokat, ha már le éltél x időt, volt már vagy 4-5 hosszú hosszú kapcsolatod és nem pár perces, órás esetleg pár hónapos.... Hanem bő 8-10 évesek! Na akkor már kijelentheted hogy ez meg az van...

Itt csak saját magadban kell keresni a probléma forrását!

2020. máj. 6. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!