Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha matcheltek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha matcheltek egy nővel tinderen, mi az oka, ha nem írtok rá?

Figyelt kérdés
100 párom van, abból max 20 írt nekem. Nem értem miért húznak jobbra, ha aztán nem is keresnek. Tudom én is írhatnék, de most arra vagyok kíváncsi, hogy a férfiak miért nem írnak.

2020. máj. 4. 15:07
1 2 3
 21/21 Clay Morrow ***** válasza:

Jó neked. Mázlid volt/van, de nem mindenkinek, lásd #16-os válaszoló történetét.

Nekem a kor 18-tól 60-ig vagy mennyi a max, addig van állítva, és minden második, harmadik profilon írja, hogy nem vagyok 18. Vagy ha megvan a minimum korhatár, úgy is unalomból nyomják leginkább, insta meg tiktok követők reményében. Főleg a mostani időkben, hogy nemigen lehet járni ide-oda ismerkedni, tömegesen felregeltek, már hánynom kell, mikor látom, hogy ott feszít a szöveg: "quarantine made me do it". Söpredékek.

2020. máj. 12. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!