Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha matcheltek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha matcheltek egy nővel tinderen, mi az oka, ha nem írtok rá?

Figyelt kérdés
100 párom van, abból max 20 írt nekem. Nem értem miért húznak jobbra, ha aztán nem is keresnek. Tudom én is írhatnék, de most arra vagyok kíváncsi, hogy a férfiak miért nem írnak.

2020. máj. 4. 15:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

10/10 matchből mindenkinek írok. Kb 1 ír vissza.

32f

2020. máj. 4. 18:54
 12/21 Clay Morrow ***** válasza:
100%

Há me minek írjak?:)

Az egész .... tündökölteti a profilján, hogy várja, hogy a srác írjon először, aztán hiába ír, mert válasz sehol sincsen. Ennyit rólatok.

2020. máj. 5. 00:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért, kiszűrjük az ilyen érdektelen nőket mint te, akik elvárják hogy kizárólag mi szórakoztassuk őket.
2020. máj. 5. 06:28
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"De a #4-es által küldött képen látható "sablon mindenkinek" is iszonyú proli megoldás, még a Tinderre is."

10-es, hidd el, egy idő után már leszrod a fejüket, azt csak dobálod be a sablont. Van az szám, ami után tényleg beleunsz. A nőket is meglehet utálni egy idő után, ha 100ból 99 retardált, nem válaszol, stb... 1 meg nem úgy néz ki mint a képen.

2020. máj. 5. 09:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A Tinderen a nők 90%-a úgy néz ki, ahogy szeretne kinézni. A valóságban meg fel sem ismered... ezek a nők keresik az "igazit"..
2020. máj. 5. 11:47
 16/21 anonim válasza:

A Tinder szerintem egy elcs*szett alkalmazás, rég nem arra használják amire kéne.

Kicsit hosszú lesz,de leírom én is az esetemet a tinderrel.

36/f

Nekem a való éltben nem nagyon van szerencsém a nőkkel. Nem azt mondom, hogy nem jutott elég. DE! Akinek én próbáltam udvarolni, abból rövidebb/hosszabb ideig tartó barátság lett csupán, akiknek valóban bejöttem azokért sokat nem kellett tennem, vagy egyértelmű jelét adták annak, hogy kellek, vagy egyből le is feküdtünk egymással, ezekből lettek aztán hosszabb, rövidebb kapcsolataim. Most ezek sincsenek már, sőt szimplán a barátságomra sem vevők. Mások azt mondják jóképű értelmes pasi vagyok, bár én nem tartom magam sokra, régen sem tartottam, az önbizalmamról ne is beszéljünk. Szóval próbálkoztam szabadidős csoportos tevékenységeken ismerkedni, munkahelyen, facebook-on, különböző rendezvényeken, ahol van lehetőség beszélgetni (nem klubok vagy koncertek) vagy csak szimplán az utcán folyamatos pofára esésekkel persze, vagy nyuszi voltam továbbvinni a dolgot és csak később martam agam miatta mekkora egy barom voltam. Azért regeltem Tinderre, hogy némi pozitív visszajelzést, és önbizalmat kapjak mindezek után, mert itt könnyebben ki lehet szűrni ki azokat akik valóban akarnak valamit a másiktól, egyszóval nem árulunk zsákbamacskát. Ha ez megvan és tudom, hogy bejövök a másiknak, szimpi vagyok neki valamiért akkor már simán megy a kommunkáció, sőt én sokkal jobban is szeretek face to face beszélni, csak elindítani nehéz azt. Gondoltam itt majd könnyebb lesz. Ez helyett csak még jobban lehúzott az életről.

Három éve használom az appot kisebb nagyobb kihagyásokkal. Két véglet van, vagy felé se nézek hetekig, vagy full magába szippant hónapokra akár. A Tendencia a következő. A bemutatkozásnál max. karakterszám ki van használva, amikor megírtam, kicsit nyomott is a lájkokon. Képek feltöltve, egész alakosak és közeliek. Ezek esetében kiszámíthatatlanok a reakciók, volt olyan aminek hatására csak úgy jöttek a lájkok volt amire csökkentek és egyáltalán nem kihívó képekről beszélünk. Többnyire naponta kihasználom az ingyenes 100 like-ot, és az 1 db super like lehetősét. Sőt van egy olyan funkció, hogy megoszthatom a felhasználók profilját másokkal. Talán többen használjátok is. Ez úgy néz ki, hogy generál egy direkt linket a profilhoz, amin 3 napig visszanézhető az illető. Szóval akik különösen bejönnek, azokhoz generálok egy ilyen megosztható linket és elmentem jegyzettömbbe. A dolog szépséghibája az, hogy ezek ugyebár 3 nap múlva érvényüket vesztik, de én elvetemült vagyok, 3 naponta betöltöm ezeket és egyesével új linket generálok hozzájuk, közben naponta kronológiai sorrendben a super like-olgatom őket.

Ezzel az intenzív módszerrel, az elmúlt három év alatt, volt talán 20 machtem és általában 15-20 felhasználót tudnék még felfedni gold-al akik engem húztak jobbra.

Szóval ha kínkeservesen eljutunk a match-ig, én legkésőbb másnap, de mindig írni szoktam valamit. Eleinte próbálkoztam a hosszan és választékosan fogalmazni, ez alapvetően is jellemző rám ha neten írogatok mint azt ez az írás is mutatja :) Előfordult, hogy bele sem fért egy üzenetbe. Az első írással nincs gond bármiről lehet írni. Kiemeltem valami személyes kapcsolódási pontot a leírásokból, vagy a képekről és azt jártam körül, vagy leírtam, mi fogott meg benne és, hogy tulajdonképpen miért húztam jobbra. Próbálkoztam rövidebb, de annál frappánsabb szövegekkel is ugyanezen alapokra építve. Mindezen írásokra a reakciók 90%-a néma hallgatás, egy része 2-3 napon belül eltűnik, egy másik részénél, hónapok vagy évek óta várom az illető válaszát.

A maradék 10% aki visszaírt, talán fel is tudnám őket sorolni...volt egy mazochista csajszi, akinek szinte minden írásommal kapcsolatban valami szarkasztikus megjegyzése. Aztán elég mélyen belementünk a szexualitásába meg abba, hogy ő minden nap be szokott állni, de összefüggéstelen, saját magát meghazudtoló dolgokat írt, napokig chateltünk, egyébként eleinte még érdekesnek is tartottam, de egy idő után unalmassá vált a folyamatos pesszimizmusa és károgása. Ezen próbáltam úgan javítani de eleve nem tudtam, hogyan értelmezni őt, ő hogyan fog értelmezni engem mert eleve nem láttam a reakcióit. Utaltam rá, hogy találkozzunk, vagy csak felhívnám, hogy halljuk egymás hangját, jobban megy úgy a kommunikáció, de kerülte a témát, aztán egy ilyen epés megjegyzése után nem reagáltam rá többet, magától el is tűnt.

Egy másiknak úgy tűnt szimpi vagyok, de 5-6 üzenetváltás után nem reagált aztán ki idő múlva szó nélkül lelépett. még egy shemale is volt, aki aktív hirdető rosszlányokon, vele is egész jól el tudtunk beszélgetni, de mint kiderült nem is vagyok az esete csak véletlenül, húzott jobbra egy idő után be is fulladt a beszélgetés. Egyébként érdekes, hogy amikor Thaiföldön jártam, de még japánban is sokkal hamarabb sikerült matchel-ni lányokkal, na jó Thaiföldön többnyire shemale-ekkel. Nyilván nekik ez a kenyerük, de akkor is ők írtak rám, és lehetett velük beszélgetni, persze mindig oda lyukadtunk ki hogy menjek fel hozzájuk, a hazai örömlányok nagy többsége fele ennyire nem odaadó és barátságos. Nyilván ezen országok társadalma sokkal nyitottabb, segítőkészebb és alázatosabb.

A tinderről még zárásképpen annyit, hogy mostanában a hecc kedvéért, csak úgy kíváncsiságból kipróbáltam, hogy mindenkit mutasson, egyúttal pasik számára is látható leszek. Ezt megcsináltam kétszer, sőt lájkoltam is pasikat, mondjuk 5 lájk után után rendesen elszégyelltem magam és hagytam is a fenébe. A dologban a legelkeserítőbb viszont nem az, hogy erre vetemedtem, hanem, hogy 5 perc alatt lett két macthem és ráadásul egyik éjjel úgy is maradt a láthatóságom, aminek az eredményeképpen reggelre 30 lájkot kaptam, feltehetően és az elhomályosított képek sziluettje alapján pasiktól. Mindezt csak azért írom le, mert számomra ez tényleg elkeserítő. felmerül a kérdés, hogy mi lett a mai nőkkel, lányokkal? Tényleg könnyebben kapnék első segg éjt (állítólag) jóképű pasi létemre mint egy nőt? Akinek jó reggelt és jó éjszakát kívánhatok, akivel kézenfogva sétálhatnánk egy hűvös őszi délután, aki elbűvölne, akit elbűvölnék, akivel becézgetnénk egymást, aggódnánk egymásért, veszekednénk, szívatnánk egymást, együtt nevetnénk a semmin, együtt sírnánk egy romantikus filmen összebújva a takaró alatt. Csókolóznánk és ölelkeznénk, átbeszélgetnénk az egész éjszakát, lennének közös emlékeink, közös múltuk jelenünk és jövőnk. Most komolyan előbb tudnám se**be b*atni magam egy azonos neművel? Mindennek ellenére én próbálkozok, alapvetően kedves, udvarias fiú vagyok, és még külsőben is odateszem magam, de már beruháztam egy dildóra, hogy ne fájjon nagyon ha végül arra kerülne a sor.

2020. máj. 12. 19:30
 17/21 anonim ***** válasza:

#16 Nem bántásból kérdem, de nem lehet, hogy látens homo vagy biszexuális vagy? Például ha én véletlenül egy shemale-lel matchelnék, rögtön elköszönnék (ha normális volt, akkor normálisan természetesen), eszembe sem jutna tovább fűzni a dolgot. De ugyanígy, ha tudom, hogy az illető nem nő, akkor sosem húznám jobbra. Továbbá, hetero férfi még kíváncsiságból sem kezd el a saját profiljával hapsikat jobbra húzni!!! És az "úgy maradt" láthatósággal is nekünk vagy magadnak akarsz hazudni? Ha ezt így megcsináltad, akkor őszintén nézz magadba, akkor is, ha nem tetszik az, amit látsz. (Az más, amikor pl. egy ismerős csajjal együtt Tindereznek, hogy lássa milyen erős a konkurencia).

Lehet, hogy itt van a gond, és a nők érzik rajtad a feminim vonalat vagy a zavartságot...

2020. máj. 12. 19:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

A 17-es vagyok és még 1 dolgot lehagytam. Látom, hogy szeretsz sokat írni (én is hosszabban írok néha ide is ill. a Tinderre is). Aztán egyszer egy csinos, művelt nőnek is elkezdtem az 1. chat során a szokásos, 2-3 összetett mondatból álló, 8-10 soros litániáim. Egy óra múlva elköszönt, végleg (ez korrekt volt). Megkérdeztem, hogy mi volt a baj és meglepő módon erre még válaszolt is, és ez volt az egyik leghasznosabb Tinderes tanácsom: "választékosan írsz, de ez a Tinder. Max. 2 sor!"

És k***ra igaza volt...

32F

2020. máj. 12. 20:03
 19/21 Clay Morrow ***** válasza:

Nem akarok rossz lenni, meg tudom, hogy ez nincs korhoz kötve, de +30 évesen nincs "igazán" mit ott keresnetek. Annyi idősen én sem Tinderez-nék, kivéve ha úgy néznék ki, mint Clive Standen (de akkor meg fölös lenne a Tinder:) ).

80%-a 17 éves éretlen kiscsaj aki unalomból van fent, maradék 10% talán komolyan gondolja, a többi meg vagy 15 éves, akitől ugyan ki akarna bármit is vagy ilyen lepukkant +40 éves nyanya, fake profilok.

A match-ek számából is látszik ez, 3 év alatt, ekkora intenzitással, 20 match irtó kevés, én sem vagyok sikeres e téren, egyik mezején sem, de azért annyi match-em havonta van.

2020. máj. 12. 20:40
 20/21 anonim ***** válasza:

19-nek a 17-18. vagyok.

Nekem 32 évesen is sikerült gyönyörű és normális nőket megismernem onnan (főleg 25 körüli korosztály). De a kortárs férfiak és nők is inkább pozitívan élték meg az appot. Szóval, nem kell minket félteni :)

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de a fiatal p!csuszok nekem nincsenek is a láthatóságban beállítva, illetve rosszul tudom, hogy elvileg 18 alatt be sem lehet regisztrálni? (oké, lehet kamu kort megadni, de nem hiszem, hogy ez tömeges jelenség). De azt sem értem, hogy 18-22 évesen miért kell valakinek az app, amikor ott az élet még az ismerkedésről szól.

2020. máj. 12. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!