Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkednétek tovább a csajjal így?
Tinderen elkezdtek beszélgetni egy csajjal, aki még közel is lakik hozzátok, tökre bejön meg minden, ő is szimpatizál, de még nem találkoztatok meg semmi. Aztán egyszercsak eltűnik. Facebookon megtaláljátok, írtok neki. Erre ő azt mondja, hogy 2 hónapja benne van egy távkapcsolatban, ami elég ingatag, a pasija messze lakik, hetente-kéthetente tudnak csak találkozni, ő meg magányos, egyedül érzi magát, nem ismer senkit a városban, stb. Úgy volt, hogy szakítanak, de aztán kibékültek. Szívesen megismerne, de nem akar átverni senkit.
Ti hagynátok vagy küzdenétek a csajért?
Úgysincs jobb dolgom, meg tisztázva is lett a helyzet...
Szóval a találkozás jó lehetőség.
Aztán ha nem tud leállni azzal a lány, hogy a távkapcsolatát siratja, akkor ott lehet hagyni a gyászban. Egészen addig viszont magam felé is billenthetem a helyzetet.
Ez nem küzdés... mert ha szimpatikus vagyok neki, jobb,mint amásik pasi, akkor úgyis engem választ. Küzdés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!