Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fogyatékos ember találhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyatékos ember találhat párt valaha?

Figyelt kérdés

2020. máj. 4. 08:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem lehet neked könnyű. De ne fordulj be és ne légy depressziós kérlek.

Mindenkinek van valami hibája, tökéletes ember nincsen. Végső soron a fogyaték is csak egy ilyen "hiba". A lényeg az, hogy legyen egy csomó más jellemződ, ne csak ez az egy. Ne ez alapján definiáld magad, ez csak egy részlete a személyiségednek. Fontos részlete, de akkor sem az egész. Én nagyothalló vagyok, de volt párom. Azóta szakítottam vele, de nem a fogyatékkal élő/ egészséges ellentét miatt.

A mozgáskorlátozottak egyesületében nem tudnál párt keresni magadnak?

2020. máj. 4. 09:41
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Persze. Minden zokninak eltűnik a párja.
2020. máj. 4. 09:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A fogyatékosság milyenségétől és fokozatától is függ. Én látássérült vagyok, de van férjem. Ismerek egy kerekesszékes nőt, házasságban él de gyermekük nem született, a nő a betegsége miatt nem tud szülni, vagy ilyesmi. Értelmi fogyatékosoknak sokkal kisebb az esélye párkapcsolat kialakítására, mint egy érzékszervi / testi fogyatékosnak.
2020. máj. 4. 12:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha ő talált ilyen szép barátnőd, akkoe te sem vagy rosszabb helyzetben. Csak legyen személyiséged.

2020. máj. 4. 12:58
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó: ott vmi más van a háttérben, általában pénz. Kérdező, ha nő vagy akkor simán, a ha férfi akkor nem vszínű, max ha nagyon sok pénzed van.
2020. máj. 4. 13:00
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
Azt is kalkulált be hogy a sokan azt is mérlegelik hogy ha valamikor fogyatékossága miatt szerencsétlen emberrel fognak szakítani akkor jobban megveti őket a környezet “hogy tehetted ezt vele, nem elég a baja?!?!”. Ezért inkább óvatos üzemmódba teszik magukat és olyannal kavarnak akiket SMS-ben is le lehet pattintani különösebb lelkifurdalás nélkül, mert az kibírja úgyis.
2020. máj. 4. 13:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 Persze, lehet pénz a háttérben, csakhogy a videókban lévő csaj tök szép meg normális, ha gazdag pasit akarna, akkor találhatna olyan gazdagot is, aki nem él fogyatékkal. N
2020. máj. 4. 13:27
 18/19 anonim ***** válasza:
24%
Persze. A természetétől függ.Ott van például Mosolyka, nem tudom, hallottál-e róla, ha beírod a googléba, lehet ott is kiadja, többször szerepelt tv-s beszélgetős műsorokban is.
2020. máj. 5. 09:48
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Fogyatékkal élő nem fogyatékos...bocs...

Fogyatékos a szellemi sérült, a testi vagy érzékszervi sérült az fogyatékkal élő.

Talán nem online kellene próbálkoznod, hanem élőben. Ahogy már előttem is írta valaki. A mozgássérültséged miatt neked a személyeddel kell megfognod, a személyes kisugárzásoddal a másikat. Ilyen esetben még nehezebben megy ez a direktismerkedés. Inkább az ismerettségi körben, akivel már ismeritek egymást, olyannal alakul ki kapcsolat.

Én is látássérült vagyok, és szintén férjnél. Akiket ismerek még látássérülteket, nagyrészt mind párkapcsolatban élnek...és nem feltétlen egy másik látássérülttel. Tehát igen, találhat.

2020. máj. 6. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!