Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyatékos ember találhat párt valaha?
Hát nem lehet neked könnyű. De ne fordulj be és ne légy depressziós kérlek.
Mindenkinek van valami hibája, tökéletes ember nincsen. Végső soron a fogyaték is csak egy ilyen "hiba". A lényeg az, hogy legyen egy csomó más jellemződ, ne csak ez az egy. Ne ez alapján definiáld magad, ez csak egy részlete a személyiségednek. Fontos részlete, de akkor sem az egész. Én nagyothalló vagyok, de volt párom. Azóta szakítottam vele, de nem a fogyatékkal élő/ egészséges ellentét miatt.
A mozgáskorlátozottak egyesületében nem tudnál párt keresni magadnak?
Ha ő talált ilyen szép barátnőd, akkoe te sem vagy rosszabb helyzetben. Csak legyen személyiséged.
Fogyatékkal élő nem fogyatékos...bocs...
Fogyatékos a szellemi sérült, a testi vagy érzékszervi sérült az fogyatékkal élő.
Talán nem online kellene próbálkoznod, hanem élőben. Ahogy már előttem is írta valaki. A mozgássérültséged miatt neked a személyeddel kell megfognod, a személyes kisugárzásoddal a másikat. Ilyen esetben még nehezebben megy ez a direktismerkedés. Inkább az ismerettségi körben, akivel már ismeritek egymást, olyannal alakul ki kapcsolat.
Én is látássérült vagyok, és szintén férjnél. Akiket ismerek még látássérülteket, nagyrészt mind párkapcsolatban élnek...és nem feltétlen egy másik látássérülttel. Tehát igen, találhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!