Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24èves egyedülálló anyuka nehezen talál magának párt?
Én ugyan totál sikertelen férfi vagyok párkeresésben, de nőt gyerekkel akkor sem, bármennyire is sz@r nekem
Dehát sokan pedig másként gondolkodnak, fiatal nőként amúgy sem lehet reménytelen akárhogy is áll a helyzet, legfeljebb nehezebb
Kérdés, hogy ő milyen párt akar magának. Akkor necces, ha korabelit szeretne, és abból is a krémet - tehát nézzen ki jól (magas, helyes, izmos), ne legyen csóró, legyen kocsija, lakása stb... mert azért az ilyen férfiak nagyon sok nőből tudnak válogatni, és akkor inkább választanak olyat, ha lehet, akinek nincs gyereke. Most nem bántásból, de azzal kevesebb baj van... nem kell magadat megszerettetni a gyerekkel, nem a gyerek a nőnek az elsődleges, nem várják el, hogy fizess a gyerekre is cuccokat, meg ugye ált. ott van az ex is (kiv. ha özvegy vagy), azzal meg sokszor együtt jár a dráma, a balhé, a gyerek ellened hangolása, a magánélet hiánya...
ha jó egy médiaideál szerint kevésbé jóképű vagy nem annyira pénzes vagy picit idősebb fazon, akkor nem annyira nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!