Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24èves egyedülálló anyuka nehezen talál magának párt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 16:05
11/25 anonim válasza:
Ilyen felállásban te is jobban megválogatod a pasikat és köztük is sokan kizárnak. Így persze nehezebb, de idővel fogsz találni.
12/25 anonim válasza:
28 évesen 1 fiú gyermekkel találkoztam az akkor 25 éves párommal, aki azóta a férjem lett. Nem ő volt az egyetlen aki udvarolt. De ő volt az akibe beleszerettem
13/25 anonim válasza:
Én jóval idősebb voltam, mégis könnyen találtam párt. Egy szintén gyerekes, tanult, intelligens, jó kiállású férfit, aki azóta a férjem.
14/25 anonim válasza:
Jó persze nyilván van pár szerencsés akinek gyorsan ment a pártalálás.
De összességében igen, Nehezebb.
Ha 2 ugyanolyan nő van akik külsőre detto egyformák és belső tulajdonságokra is, szóval kb 2 iker, akkor azt fogják választani akinek nincs gyereke.
15/25 anonim válasza:
Ilyenkor már leginkább a szintén egyedülálló apukák jöhetnek szóba.
16/25 anonim válasza:
"Ha 2 ugyanolyan nő van akik külsőre detto egyformák és belső tulajdonságokra is, szóval kb 2 iker, akkor azt fogják választani akinek nincs gyereke."
Érdekes, hogy az ilyen kérdéseknél a férfiak még válogathatnak is a 20-on éves nők között, máskor meg megy a sírás, hogy még a rondák előtt is sorban állnak a pasik.
17/25 anonim válasza:
Nem hinném.
Én 40+-os pasiként,4 gyermekkel is könnyen találtam.
18/25 anonim válasza:
10-es két gyerekkel találtál egy balekok. Gratulálok.
20/25 anonim válasza:
Miért lenne balek? Szeretik egymást, és boldogok. Te meg gondolom egyedül vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!