Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők, akiknek bejönnek a visszahúzódó de aranyos pasik?
10:
Nem vagyok ostoba. De mi van, ha nincs senkivel sem szimpátia? Ha lenne, simán megpróbálnak odamenni.
Visszahúzódó: kizárva. Az nem baj, ha nem beszél össze-vissza, sőt, de ne vesszen el a háttérben, legyen véleménye, mondanivalója és ne féljen megmondani azt a tömegnek. Határozottság kulcsfontosságú.
173cm/65 kg: Nálam ez is kizárva, sajnálom.
29 éves szűz: duplán kizárva, nekem nincs se kedvem, se időm másokat tanítgatni.
A legtöbb normális nőre jellemző, hogy a tapasztaltság és a határozottság nagyon fontos tényező nálunk. Kapd össze magad.
Kérdező!
Járj inkább prostihoz, jobban megéri!
#13: Ez a "kapd össze magad" tanács sokat ért, nesze semmi fogd meg jól. Mégis hogy kapja össze magát, meg hogyan szerezzen tapasztalatot, ha nektek úgyse felel meg?
Nem véletlen mondtam már párszor, a nők olyan mint a munkahely. Elvárják a minimum 2 év szakmai tapasztalatot a semmiből.
"A legtöbb normális nőre jellemző, hogy a tapasztaltság és a határozottság nagyon fontos tényező nálunk. Kapd össze magad."
De azért neked se kéne 😂 hogy legyen tapasztalt, ha nem az, de a normális nőknek fontos a tapasztaltság? 😂 Erre jön válaszreakcióként a prosti általában, ja de az nem ér ugye 🤣 de ha a normális nők tapasztaltat akarnak akkor? Old már fel nekem 😂 kérdező szimplán hazudj, mást nem tudsz tenni, volt ez az amaz, voltál már nővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!