Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 20-25 éves lányok miért gondolják magukról tömegesen, hogy ők hercegnők?
Rendszeresen látom társkeresőn, instagramon, egyéb közösségi portálon, hogy kiírja magáról, hogy ő egy hercegnő, esetleg hozzá is teszi, hogy vele úgy is kell bánni.
Eddig azt hittem, ez a korszak 14 éves korban lezárul a lányoknál, de ezek szerint tévedtem. (Vagy egyre kevesebben érik el egy 14 éves szellemi szintjét huszonévesen 🤔) Bíztam benne, hogy ez a highlife-maxi csajoknál lett divat csak, akik sugardaddyt keresnek valójában, de már átlagos, vagy az alatti, tanult csajok is ezzel a tévképzettel élnek.
Miért alkar valaki annyira más lenni, mint ami a való életben? Ennyire nincsenek tisztában az emberek a saját értékeikkel? Ennyire elégedetlenek magukkal?
Mielőtt még vki megkérdezi, persze, ha az ember picit jobb színben tünteti fel magát az oké, de ez a valóságtól, racionalitástól kilométerekre van. Én sem írok ki, h engem meg kezeljen hercegként, nem is várom el...
'Rendszeresen látom társkeresőn, instagramon, egyéb közösségi portálon, hogy kiírja magáról, hogy ő egy hercegnő, esetleg hozzá is teszi, hogy vele úgy is kell bánni.'
itt azért elég nagy fogalomzavar van. Az, hogy valaki azt írja a bemutatkozásban "szeretném, ha a férfi hercegnőjeként bánna velem" az nem azt jelenti, hogy hercegnőnek képzeli magát, csupán vágyik egy törődő férfira aki Nőként kezeli. Szóval ha eddig jutsz el egy adatlap olvasása után, akkor már az értő olvasással is gondok vannak, és ez nem a nők hibája. (33/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!