Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért erőltetik sokan ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőltetik sokan ezt a "legyen a két ember egykorú" dolgot, amikor a velem egykorú lányok simán a 3-5, vagy még több évvel idősebb srácokat akarják?

Figyelt kérdés

Nyilván nem mindegyik, de egy jelentős részük igen. Ahol pedig egykorúak a párok, a lányok ott is rengetegszer csak a top velük egykorú sráccal jönnek össze (osztály menője, stb).

Na de aztán meg jön a b*@szogatás, hogy miért fiatalabb lányokkal ismerkedsz, mi közöd (nekem például) a 16 évesekhez, stb. De hát a lányok is simán első sorban az idősebb srácok iránt érdeklődnek. A velem kb egykorú csaj ismerőseim többségének is inkább 3-4 évvel idősebb barátja van. Most már azt nézem az is egész gyakori, hogy 20-21 éves lányok 25-27 éves srácokkal vannak együtt kapcsolatban, erre is több példát tudok.

De én hagyjam békén a 16 éveseket, miközben ők még gyerekek, meg ilyen hülyeségeket hallok. Az a kérdésem, hogy ezek a dolgok, ezek az ellentétek honnan fakadnak? Hogy a gonosz srácok ráhajtanak a fiatal csajokra. De közben pedig a fiatal csajok is nagyon akarják azt.

20/F

2020. ápr. 30. 08:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Közben láttam írtál választ. Szerintem egy egyetemista 26 éves se tud hosszú távon gond nélkül elleni egy 16 évessel mert megrekednek. A fiú jó esetben hamarosan dolgozni fog a lány még jó esetben 6-8 évig nem fog. Mi lesz abban a néhány évben mikor a fiú már kezdené a saját külön életét a lány meg még bőven tanul? Eltartja a lányt évekig? A csaj egyetem mellett fog dolgozni csak azért hogy együtt élhessenek ahelyett hogy az átlagos egyetemisták életét élné? Vagy egyszerűen addig nem költöznek össze? Arról nem is beszélve hogy a lány jelleme még rengeteget fog formálódni néhány év alatt. (Nekem ment erre rá nagy korkülönbséges kapcsolatom évek után)

Nem azt mondom hogy nem megoldható vagy hogy nincs rá példa csak szerintem egészségesebb ha mindenki a saját korosztályának megfelelő életvitel szerint él.

Olyat még nem hallottam hogy a 21-27 gondot jelentett volna. Még a 16-20-on se szoktak fönn akadni. De a 16-27 szerintem is sok már. Teljesen más életszakasz.

2020. ápr. 30. 09:47
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Azok a lányok, akik 18-20-25 évesen simán +10 évvel idősebb férfiakkal jártak, és azt mondták rám, hogy éretlen vagyok, és nekik férfi kell (meg ugye azért csak oda lehetett költözni a sráchoz, meg volt kocsija)...

Nos, ugyanezen lányok mamár 35-40 közötti nők, és azon nyekeregnek, hogy miért nem a korosztályommal járok, miért nézegetek akár 30 alattiakat.

Nincs itt semmi ellentmondás, ugyanaz a nő nagyon másként gondolkozik 20 és 40 évesen a témáról. De ezzel nem kell törődni, olyan nővel jársz, amilyennel csak akarsz, és persze, akit fel tudsz csípni

2020. ápr. 30. 09:52
 13/26 anonim ***** válasza:
63%

Egyébként sajnos 18-20 körüli férfinek lenni az egyik legnagyobb szívás.

A veled egykorú lányok már simán keresnek olyan pasast, aki dolgozik, el tudja őket vinni szórakozni, idősebb náluk 3-4 évvel.

A nálad 3-4 évvel fiatalabbak viszont még gyerekek. Ezt a kort használd arra, hogy sportolsz, és iskolára gyúrsz, hog pár év múlva a 18-20 éves csajok szemében már jó parti legyél :)

2020. ápr. 30. 09:57
 14/26 anonim ***** válasza:
78%
Én képes vagyok elfogadni a kort, de istenem ha még egyszer valaki 30 fölött veri nekem a nyálát, agyonverem. Kibszott undorító egy kanos öreg, aki nyomul rám. Mielőtt eldurrantok a saját egótoktól, fel kéne fogni, hogy nem kíváncsi a húszasok többsége az ilyesmire
2020. ápr. 30. 09:57
 15/26 A kérdező kommentje:

Kösz az újabb válaszokat!

9. Nagy rocksztárnak kell azért lennie egy 40 évesnek, hogy 20 éves csajt találjon :D Azért ez inkább a kivétel, nem az általánosság, nem?

10. Oké, tehát az életszakasz is számít és hogy mit akarnak az élettől, nem csak a kor. Ez korrekt.

11. Ez megint olyan, hogy élethelyzete válogatja. Lehet a 26 éves srác egyetemista, a lány meg szakmát tanul és 19 éves korától dolgozni fog. De jól felcsúszott a beszélgetésben az eredeti 5-6 év korkülönbség 10 évre.

12. Szóval a nőknek fiatalon bejön a nagyobb korkülönbség, idősebb korban meg már azon izélnek, hogy a velük egykorú férfiak miért a fiatalabb nőket akarják? Közben pedig fiatalon őket sem zavarta hogy idősebb pasikra hajtsanak? Ez elég ellentmondásos.

13. Köszi! Próbálok felkészülni a későbbi jobb évekre már most.

14. Nem tudom hány éves vagy, de mondjuk mi a különbség egy 21 és egy 27 éves kapcsolata, és egy 24 és egy 31 éves kapcsolata között?

2020. ápr. 30. 10:19
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismeretségi körömben nagyjából egyidősek a párok, sőt, van, ahol a lány 22, a fiú 21.
2020. ápr. 30. 10:19
 17/26 anonim ***** válasza:
Felnőtt párkapcsolatok kategória
2020. ápr. 30. 10:33
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

#16, ott komoly gondok lehetnek a lány fejében.

Ismertem nem egy ilyet, minden ilyen esetben önértékelési gondok húzódtak a háttérben.

Az ilyet messziről érdemes elkerülni.

2020. ápr. 30. 10:34
 19/26 anonim ***** válasza:
68%
#12 Nem biztos, hogy ugyanazok a nők mondják ezt. Nekem az első párom, a férjem 7 évvel volt idősebb. Nem kerestem tudatosan idősebbet, eleve 25 évesen jöttem vele össze, egyszerűen a különbség abban a korban nem számított és egymásba szerettünk. A válás utáni kapcsolatomban 37 éves voltam és a férfi 12 évvel idősebb. Megint jobban örültem volna hasonló korúnak, de nem volt. Most 42 éves vagyok, de a korosztályom továbbra sem érdeklődik, vagy a 35 körüliek, akik azért túl fiatalok hozzám és nem hiszem, hogy komoly kapcsolatot akarnának, vagy az ötvenesek, amivel megint nem lenne bajom ha egymásba szeretnénk, de ezek a férfiak vagy foglaltak vagy már meggyőződéses agglegények. Vagy aki nem ilyen, azzal meg tényleg nem illünk össze. Szóval nem tudom, szerintem az ember nem kor alapján választ első körben, de azért az volna az ideális, hogy hasonló életszakaszban tartsunk.
2020. ápr. 30. 10:35
 20/26 anonim ***** válasza:
14%

"Nagy átlagban a 20 éves fiúk éretlenebbek, mint a 20 éves lányok. Ezért keresnek a lányok idősebb férfiakat."

Aha, hát persze. A mai fiatal pitsák 99%-a ahhoz elég érett, hogy széttegye a lábát és hazudjon mint a vízfolyás.

2020. ápr. 30. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!