Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy értelmiségi, művelt nő érdeklődését hogy lehet felkelteni?
Bár könyvet nem írok, de alapvetően történelemmel, kultúrával foglalkozom. Pár perc alatt lerí, hogy ha valaki csak sznobságból néha elmegy múzeumbe vagy elolvas valami bulvár-szintű munkát. Szóval, ha te nem vagy annyira benne szakmailag ezekben a témákban, akkor nem ezen a vonalon próbálkoznék. Rendkívül erőltetett.
Ennek a nőnek is, mint ahogy mindenkinek van hobbija még ezen kívül is. Lehet, hogy szeret utazni és jártatok már sok hasonló helyen. Vagy mindkettőtök hobbija a sushikészítés otthon. Vagy meglepő, de már teljesítette az Utrabalatont. Rákérdezhetsz, hogy egyébként mivel szeret foglalkozni.
Nem kell újra feltalálni a spanyolviaszt. Jóképűség, esetleg kidolgozott test (bár sok nő a sima vékonyabbal vagy erős macissal is rendben van), jól fizető munka és anyagi stabilitás, önbizalom, magabiztosság, tökösség, jó duma, viccesség, férfias viselkedés. Ja és előny, ha te is valamennyire művelt vagy. Nem tudom mennyire vagy olvasott, tájékozott, kulturált, de ebből villants meg az átlagosnál többet.
Az meg már rég rossz úgymond, ha te akarod őt külön lenyűgözni. Az már annak a jele, hogy úgymond behódoltál előtte és elismerted hogy a magasabb rendű.
Kedves 11es: igen, szeret utazni, ahogy én is. Mindketten bejártuk máraz egész országot, ez szerintem egy közös pontunk, többek kózött ez is megfogott benne. Egy teljes értékű társ lehetne akivel mindenfélét lehet csinálni.
12es: hogy mennyire vagyok jóképű azt nem tudom, de a kidolgozott test, a magasság, a jól fizető munka, önbizalom és férfias viselkedés megvan. Engem nem zavar ha be kell hódolnom előtte. Mindent megtennék hogy jó pontot szerezzek nála :)
Nem itt akarlak kioktatni és nem is ismerlek teljesen, ahogy a szitut sem, de amikor a férfi be akar hódolni a nőnek, az nem szokott jót jelenteni olyan szempontból, hogy lesz-e köztük valami. Remélem még fiatalabb vagy, mert idősebb korban már elég gáz ugyanezeket a hibákat elkövetni, amiket jó esetben iskolás fiúként követ el az ember. (Nem zúgunk bele senkibe úgy, hogy még azt se tudja, hogy a világon vagyunk.)
Az már rég rossz, ha te már előre beleszerettél, belezúgtál ebbe a nőbe, ő meg lehet azt se tudja hogy a világon vagy, vagy legalábbis nem is gondol rád semmilyen formában. Csillagászati az esélye, hogy tetssz neki ebből a felállásból kiindulva, mert hiába vagy kidolgozott testű, magas, jól fizető munkájú, önbizalommal teli és férfias viselkedésű, nem csak te vagy az egyetlen ilyen férfi és ennek a nőnek nagy eséllyel még ez sem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!