Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alsós tanítónéni vagyok. Milyen oldalon van lehetőségem ismerkedni férfi tanárral? 34N
Figyelt kérdés
#a közeljövőben
2020. ápr. 29. 21:05
11/17 anonim válasza:
Én is tanár vagyok. Tapasztalataim szerint senki nem hívja magát tanító néninek. A férfiak viszont előszeretettel hívnak annak engem is, pedig én tanár vagyok. Ezt nem nő írta. Ráadásul egy tanárnak lenne annyi esze, hogy ilyen kérdést nem ír ki....bár...a tanárképzés színvonala is romlik.
12/17 anonim válasza:
Gondolom vannak pedagógusos csoportok facen. Én ott keresném a kontaktot.
13/17 anonim válasza:
A szokásos: gyakoris lúzer nő nem akar gyakoris lúzer pasast:)
14/17 anonim válasza:
Tanító néni létedre a beosztásod nem tudod helyesen leírni?! Mit tanítasz így a gyerekeknek? Írás-olvasást biztos nem.
Szóval egy ordas nagy kamu vagy.
15/17 anonim válasza:
Milyen tanár legyen? Mindegy, mit tanít? Lehet középiskolai tanár is?
16/17 anonim válasza:
Két tanár együtt? Éhen akartok pusztulni?
Ha már egyszer közSZOLGA vagy, keress pénzes pasit.
17/17 anonim válasza:
Én nem csodálkozok ezen a "tanítónéni"-n.
A tanítóképzőkbe mindig is a azok mentek akiket máshová nem vettek volna fel, de diplomát akartak.
Szóval szerintem sem kamu a kérdező. És külön szép, hogy ilyen emberek tanítják írni-olvasni a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!