Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemes minél kisebb korkülönbséggel partnert keresni?
"Ugyanaz a generacio, ugyanazok az emlekek, hasonlo ertekrend, stb."
Egy vadidegen korodbelivel hogy lennének ugyanazok az emlékek? Meg miért ne lehetne hasonlóbb az értékrendje két eltérő korúnak?
Randiztam negyven evessel de fogalma sem volt a legtobb dologrol ami engem fiatalkent erdekel, szorakoztat, stb, ugyhogy tobbet nem tennem.
Jóhát attól, hogy valaki pl. 35 éves attól még ugyanúgy érdekelheti a facebook, a youtube, meg az instagram, meg a nyaralás, mint egy 20 évest.
"Meg az sem hatrany, hogy nem fog meghalni 20 evvel korabban, mint en, es ha gyereket vallalunk, nem nagypapa korban lesz."
Lehet újra férjhezmenni, meg egy anyagilag már előrébb járó ember jobban tudja támogatni a gyereket, mint egy pénztelen fiatal.
Szerintem nem kell feltétlenül korban hozzáillővel együtt lennie ha nem ott találja meg a párját . Nekem is az idősebb korosztály az , akivel jobban kijövök minden téren
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!