Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magas nőknek milyen férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas nőknek milyen férfiak tetszenek?

Figyelt kérdés
Embere válogatja tudom, de nagyon szeretnék megismerni végre egy magas lányt, viszont kivétel nélkül kutyába se vesznek. Tény, hogy nem vagyok egy Adonisz. Magas vagyok, de vékony. Ez lenne a baj?
2020. ápr. 27. 22:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ostobasag altalanositani. Egy kategoria van, akik, de itt is lehet kivetel, nemcsak magasak, de nem modellalkatuak. Nem szeretik tramplinak erezni magukat egy nem magas es vekony pasi mellett. De meg akkor is lehet szerelem, kapcsolat, csak ilyen ismeroseim drabalisnak ereztek magukat, es titkos vagyuk volt noiesebbnek tunni egy nagyobb pasi oldalan.

De onmagukban parameterek nem donthetnek.

2020. jún. 9. 15:46
 22/22 anonim ***** válasza:
A törpék.
2020. jún. 13. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!