Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nőknek milyen férfiak tetszenek?
Egyszer egy hazibuliban ramsoztak egy pasit azzal a szoveggel hogy ossze kene jonnotok Marcival, mert o os magas. Marci verszemet kapott es egesz este a fenekemben volt, amint tudtam leleptem haza.
Mikor fogjatok fel hogy a magassag egyetlen szempont a kismillio kozott amibol osszetevodik h kinek ki a megfelelo partner.
"Értelemszerűen a magas férfiak, esetemben 190+. Borzalmasan zavar, amikor 170-180-as férfiak találnak be, majd akadnak ki azon, hogy nem szeretnék tőlük semmit"
Ezt olyan jó érzés így olvasni!
Én például pont így vagyok vele, magas férfiként borzasztóan zavar, hogy ilyen 180+ csajok találnak be, pedig én jellemzően a kicsi csajokat szeretem, és nem kell a nagydarab nő. De mondhatnám a melléméretet is, ahol van nyilván prefereniám, aztán mégis olyan csajokat kell elutasítanom, akik nem felelnek meg.
Egy különbség van csak, hogyha ezt így férfiként mondom, akkor rögön 0%, és felszínes vagyok, nőként te nyugodtan hangoztathatod
9 (és kicsit a 10, 11-nek is)
Egy társat szeretnék, nem kúrópartnert, ami inkább a belsőről szóló kritérium (hogy alkalmas-e társnak, összeillünk-e). De a külsőben is van egy ilyen vágyam, hogy magas nő legyen. Nekem semmi gondom azzal, ha nem az első randin fekszünk le, sőt több hét is eltelik addig az első találkozótól számítva. (Bár nyilván fogok próbálkozni, megértem ha nem akar számára túl hamar és kell idò a bizalomhoz.)
Nem kell mindent eldobálva és hátrahagyva rám ugrania, csak mert magas vagyok, de én most arról beszéltem, amikor egyáltalán semmi tetszést nem látok az ilyen nőkön.
"Gondolom, abban semmi kivetnivalót nem láttok, ha egy csomó alacsony nőnek nem jöttök be."
Mindenkinek jobban fáj, ha olyannak nem jön be, aki neki viszont nagyon tetszik. Nekem a magas nők az eseteim(de mondom, nem csak ez az egyetlen kritérium) ezért nekem jobban fáj, amikor nem tetszem egy nekem tetszőnek, mintha egy alacsonyabb nőről van szó.
Persze, én sem feltétlenül tetszem a magas férfiaknak, mert sok olyan akad, aki kimondottan az alacsony nőkre bukik,de számos más adottságom sem felel meg neki. Nem rágódom ezen, ha nem jövök be neki, akkor nem, állhatok a fejem tetejére is, nem fog változni semmi. Viszont szerintem férfiként egyszerűbb, mert mondjuk egy 190-es féfi összejöhet 160-190-ig bármilyen magasságú nővel. Én egy 170-es férfi mellett elefántnak érezném magamat.
(10-es voltam)
Ez hogy összejöHETek, semmit nem jelent, ha nem akarok. Ez most pont olyan példa volt tőled, mint amikor a férfiak mondják a nőknek, hogy nekik könnyű, bármikor találhatnak partnert szexre. Na igen, de milyet?
Ugyanígy nekem sem jelent sokat, ha összejöhetek alacsony nővel, ha nem akarok és a 175 feletti magasak érdekelnek.
1,73 vagyok, nem tudom mennyire számít magasnak. Magasság szempontjából nekem csak annyi a kritérium, hogy legyen velem egymagas. Még 1-2 centivel kevesebb is elmegy. Felfelé részemről nincs korlátozás. Ettől függetlenül sosem volt olyan igazán magas barátom, mostani párom is 1,77.
Összetettebb ez a dolog, hogy kit szeretném páromnak, mint a magasság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!