Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha van gyereknevelési tanácsad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van gyereknevelési tanácsadó, akkor miért nincs párkeresési tanácsadó?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 27. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

A pszichológusok segítenek ebben.

Egyébként azért, mert ez egy gyerekközpontú társadalom, hányok is tőle. Mintha én magam nem lennék ember, csak akkor, ha kihordok egy embriót, ami ellen minden porcikám tiltakozik.

2020. ápr. 27. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

A gyerekhez és a párkapcsolathoz sem kell sok mindenről tanúbizonyságot tenni...

Nézd meg, hogy egy egyszerű elektromos targoncához tanfolyamot kell tenned, és a végén vizsgáznod kell. Pedig összesen van rajta egy előre-házta kapcsoló, meg egy kormány.

Ezzel szemben párkapcsolatba bárki, bárhogy belevághat, és a gyerekhez sem kell számot adni semmilyen képességről, vagy tanulmányról.

Ennek megfelelőek is mind a párkapcsolati, mind a szülői kvalitások :)

2020. ápr. 27. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy a beszélgetésektől az ember nem lesz bátrabb és tapasztaltabb.

Ahogy látom azok az emberek akiknek nagyon nehéz vagy semmi sem jött össze, azokon csak az segítene ha vaaki megfogná a kezüket és személyesen elmenne velük és úgy segédkezne.

Csak akkor lesz bátrabb valaki és akkor változik majd meg az élete, és csak az után fog könnyebben menni az ismerkedés, ha....

egy új idegen ember aki megtetszik neki azzal szóba áll, nem utasítja el beszélgetnek, majd randiznak majd kapcsolat lesz belőle.

2020. ápr. 27. 18:11
 14/14 anonim ***** válasza:

4 éve járok pszichológushoz.

Meg mondom őszintén: szart se ér.

És nem egynél voltam. Szóval az sem igaz, hogy biztos nem jó, menj máshoz.

Félénk vagyok, nehezen ismerkedem és nem is tudom, hogy mit mondjak egy lánynak.

Most ugyan úgy félénk vagyok.

(A fogorvos is hiába mondja, hogy nem fáj, attól az még fáj. Ilyen a félelem is, nem fog eltűnni vezényszóra!)

szept. 13. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!