Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az, hogy Dancsó Péter csúnyács...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy Dancsó Péter csúnyácska, Ryan Gosling meg jó pasi közelebb vihet minket az incel probléma megoldásához?

Figyelt kérdés

Több nő azt állította ebben a kérdésben is, hogy Dancsó Péter csúnyácska: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Miközben Ryan Gosling jó pasi és a kettő arcberendezése nagyjából hasonló.

Tehát ha később fejlett számítógépes algoritmusokkal kielemezzük mitől számít jó pasinak valaki és mitől csúnyácskának a NŐK szemében (mert a férfiak logikusan meg tudják indokolni, hogy valaki például kövér vagy tokás) és közben a plasztikai sebészet is fejlődik, akkor végre át tudjuk alakíttatni magunkat és nekünk is lesz barátnőnk?

Az extrém alacsony embereken nem változtat, mert arra még sokáig nem lesz megoldás, de ha már legalább az arcberendezést át lehet alakítani olyanra, amitől a nők szexuális vonzalmat éreznek és nem azt mondják megvetően, hogy csúnyácska, akkor végre behoztuk az eddig behozhatatlan előnyét az adoniszoknak.

Hiszen eddig úgy van a sorrend, hogy gazdag, normális adonisz -> (ez csak az istennőknek jár, esélye annyi, mint az eurojackpot főnyeremény)

normális adonisz (ebből se jut mindenkinek, esélye annyi, mint a lottó ötösnek) -> bunkó/agresszív/élősködő/önimádó adonisz (de legalább jó pasi, ők szexelnek több száz vagy több ezer nővel életük során) -> pénzes és gáláns átlagpasi (ebből is kevés van) -> pénzes és egoista átlagpasi (de legalább jólétben él a nő mellette) -> papucs/szolgalelkű átlagpasi (legalább rá lehet bízni a gyereket, házimunkát, stb. ha már nem tudja megfizetni a dadust, takarítónőt meg a mindennapi éttermet) -> pénzes és gáláns csúnya pasi (legalább úriember és lehet ám behunyt szemmel, másra gondolva is orgazmust átélni) -> papucs/szolgalelkű csúnya pasi (legalább nem csal meg, nem hagy el és mindent rá lehet bízni).

Ha hirtelen adonisszá tudnánk változni, akkor végre méltó ellenfelei lehetnénk az alfáknak.

És mielőtt őrültnek gondolnátok, gondoljatok bele hány, korát megelőző tudóst gondoltak szintén őrültnek. Vagy csak nem hittek benne.

Ha izolálnánk a férfi alfaság külső jegyeit és - mivel mindenkinek más az ízlése - ezt hozzápárosítanánk a nők antropológiai jellemzőihez (amit még senki nem tett meg, erre senki nem gondolt), akkor mindenki eldönthetné melyik típusú alfává szeretné műttetni magát és így az ahhoz a kategóriához vonzódó nők azonnal ellenállhatatlan szerelmet éreznének iránta.

2020. ápr. 27. 03:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
81%

Dancsó ma jól néz ki. Amikor a karrierjét kezdte, nem nézett ki olyan jól. Mi változott?

Frizura

Egészségesebb arcbőr

Önbizalom

Nem gyúrta magát a háromszorosára, de látszik hogy mozog, sportol.

Ezt pofázzuk gyakorin mindenkinek, aztán jön az oltás meg a kifogások. Pedig beválik.

2020. ápr. 27. 13:25
 32/41 Ollókezű Edward ***** válasza:
95%

Innen indult az egész a kérdező által linkelt kérdésben:

"Ezt hívják siránkozásnak, kifogásgyártásnak. Nézd csak meg pl a videós Dancsó Petit. Nem sértésből, de egy csúnyácska pasiból egy tök jó pasi lett. Pedig csak a haja meg az öltözködése változott és elkezdett kondizni. Erre bárki képes. És a plasztika nagyon sokat tud számítani. Nekem orrplasztikám volt és a bazilikakilincs görbe orromból kis pisze lett. Gondolhatod, hogy ez egy női arcnál mennyit számít. Szóval nem beletörődni kéne dolgokba és szidni a nőket, hanem tenni kéne a jobbért."

Elég szerencsétlen megfogalmazás volt a hozzászólótól, úgy fogalmaznék, hogy kiforratlan, kicsit stílustalan volt, de semmiképp sem csúnyácska. A hozzászóló is azt akarta kifejezni a hasonlattal, hogy egy kis odafigyelés mennyit dobhat az ember általános megjelenésén. A csúnyácska jelzőt a régebbi megjelenésére értették, és semmiképp sem az arcberendezésére. Totál félreértetted ezt a hozzászólást.

2020. ápr. 27. 13:53
 33/41 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem Dancsó jól néz ki, Ryan Gosling meg soha nem jött be, sőt kifejezetten irritál, úgyhogy innentől kezdve irreleváns a kérdés. A szöveg többi részének kritizálásába meg inkább bele se kezdek... :D
2020. ápr. 27. 15:21
 34/41 anonim ***** válasza:
59%

Az incelek problémáján csak a kötél segít... 😔

A Ryan Gosling meg szerintem nem jó pasi. Úgyhogy nem sokat érne el vele egy incel sem, ha olyanra varratná át magát. Ugyanúgy nem lenne nője.

2020. ápr. 27. 15:35
 35/41 Ollókezű Edward ***** válasza:
Nekem mindketten bejönnek, amúgy is szeretem a szőke faszikat. :)
2020. ápr. 27. 15:43
 36/41 anonim ***** válasza:
64%
Dancsó Péter nagyon jó példa arra, hogy miért sikeresebbek a 30-as férfiak, mint a 20-as éveik elején járó fiúk. Felépített valamit, ami mára érett be. Nem az öltözet meg a hajviselet a lényeg.
2020. ápr. 27. 15:49
 37/41 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem meg ő a legjobb pasi. :D

[link]

2020. ápr. 27. 22:21
 38/41 anonim ***** válasza:
#37 Ne reklámozd már magad, megint elárasztanak a privik mint a múltkor :-)
2020. ápr. 28. 09:01
 39/41 anonim ***** válasza:
21%

#1-es

"Dancsó semmilyen szinten nem csúnyácska, hanem kifejezetten jó pasi.

Nő vagyok, méghozzá szépnek mondott nő, magas igényekkel, de Dancsó nálam lazán üti a mércét.

Más szerint meg csúnyácska. Megint más szerint meg közepes.

Remélem, hogy kapizsgálod. De nem fűzök hozzá nagy reményeket."

Igen. Hogy amikor itt olyannal érveltek, minthogy "a pasim szerintem helyes, míg másoknak nem tetszene, én mégis vele vagyok", az ennyire illékony.

Nektek a JÓ pasik között vannak "átlagos", vagy "szerintem helyes" arcok. És ezzel hivatkoztok arra, hogy bárki bármi lehet.

Egy _valóban_ előnytelen arcszerkezetű embert nem is vetettetek fel a gondolataitokban ennél az állításnál. Azzal nem számoltok. Ezért csúszik félre a kommunikáció a kérdések alatt.

"#7-es leírta az én véleményemet, de annyit hadd tegyek hozzá, hogy számomra Dancsó helyesebb, mint Gosling. Csak nem az eltérő ízlések példája ez?"

Nem. Annak, hogy van egy szint, amiben eleve nekiálltok szelektálni, és ezt nevezitek "széles ízlésnek". Nem, ez nem az. Hogy érzékletessem: "Magad hibájából vagy incel, a nőknek sokféle étel tetszik, én például a borjústeaket utálom, de a báránybordáért oda vagyok, amit a barátnőm például utál. Ott van az őzgerinc, (!)nyersen(!) senki nem ette meg, de megsütve és áfonyamártással már lám, kelendő lett ő is. Erről beszélünk: rajtad múlik, mindenkiből lehet vonzó."

Mondva ezt _gépsonkának_.

Amit írtok, hogy nektek vagy Dancsó, Efron, vagy Gosling nem tetszik, vagy egyik sem, csak _éppen azt mutatja_, hogy mennyire lehetetlen nálatok kezdeni.

Lásd:

A) "sem a jelenlegi Dancsó, sem Ryan Gosling nem kellene (amúgy nem értem, miért jön az összes pasi Ryan Goslinggal, szerintem tök átlagos kinézetre"

B) "Ezt a Ryan Gosling mániát én se értem. Nekem még csak nem is szimpatikus."

C) "Nekem pl Zac Efron nem tetszik, látom, hogy miért számít vonzó férfinek, de attól még nekem nem jön be"

D) "Itt most csak két pasiról volt szó. Nekem mondjuk egyik sem jön be, bár objektíve jó pasik, be kell ismernem."

E) "Nekem nem tetszik Dancsó, olyan bamba tekintete van vagy nem tudom. Hozzáteszem Ryan Gosling sem tetszik így nálam mindkettő lehetne incel."

F) "Szerintem Dancsó jól néz ki, Ryan Gosling meg soha nem jött be, sőt kifejezetten irritál"

G) "A Ryan Gosling meg szerintem nem jó pasi. Úgyhogy nem sokat érne el vele egy incel sem, ha olyanra varratná át magát. Ugyanúgy nem lenne nője."

Na. Így induljon valaki el.

Van ezután súlya a megfogalmazott véleményeknek...?

Dwayne Johnson és Momoa. Na ILYEN férfikarakterektől aztán nagyon telített intelligenciát és humort várhat a nő.:D

Mint látszik: a nőt az nevetteti meg, deríti mosolyra, és köt hozzá fiktív tulajdonságokat, aki külsőre leveszi a lábáról. Akkor nevet az ő viccén, amire mástól legyinte.

Ezek azok a férfi küllemek, akiktől nagyáltalánosságban 30 éves korban egyedülálló anyaként a társkereső profilokkal regisztrálást várhatja a nő, nem az intelligenciát és humort.

#15-ös

"Mondjuk ha megnézed, honnan indult Dancsó, nem is értem, miért a puában bíznak egyesek. Ott van Dancsó, róla kell példát venni, hogy egy átlag/azalatti külsejű pasiból hogy lehet elég jó pasit csinálni."

Na, erről beszélnek itt! Itt van a hiba az elméletben. Hogy ti ELŐNYÖS külsejű pasikat láttok rondának, és ezért tanácsoltok hajvágást és inget az itt íróknak, meg önfejlesztést.

Elárulom: aki szerencsétlen genetikájú, annak te hiába tanácsolsz leereszkedően ápolt körmöt és kommunikációs készséget. Itt csúsztok félre, ebben van tévképzetetek.

"Persze ő belsőleg rendben van, humoros, jó a stílusa, intelligens. És mivel belül rendben van, kívül is könnyen lehetett alakítani."

Na, igen. Kimondtad a lényeget. A humor és a stílus, az öltözködés csak akkor ér bármit, ha eleve jó az arckaraktered. Akkor van változás, akkor könnyű.

És azt hiszitek tévesen, a szűk objektívára vett valóságérzékelésetekből, hogy az emberek kisebb százalékát jelentő szimmetrikus, tiszta vonalú és férfias arckarakter az _átlagot jelentő_.

"Aki azt hiszi, hogy CSAKIS és kizárólag a külseje miatt béna, az példát vehet róla."

Nem csak. De ha a külseje nincs mrg hozzá, mint neki alapjaiban megvolt, hiába öktözködne valaki, és fésülné máshogy a haját.

A felétek megtett állításokra adtok szemléltetést, és észre sem veszitek.

#23-as

"Nem jó pasi, ilyenek sírnak itt tucatszám. De egy mesterfodrász és egy stílus tanácsadó sokat segíthet, ha belül rendben vagy."

Nem. Ilyenek:

És nektek Gosling, Efron, Dancsó "meh", miközben egy fodrásszal és inggel "leszerelni" akarjátok az "itteni nyavajgó kérdezők" szavait.

#27-es

"Nézd meg Michael Jacksont aki fehér embert akart magából csinálni minden áron. Lett egy groteszk arca az amúgy helyes néger arcból."

Szélsőséges példa. Ott két külön rasszról beszélünk. Mintha azt mondanád, hogy lám, a férfi is milliókat költött a nővé operálásra, és az amúgy helyes férfi arcból lett egy groteszk valami.

#31-es

"Dancsó ma jól néz ki. Amikor a karrierjét kezdte, nem nézett ki olyan jól."

OLYAN jól. Ez az. Egyről beszélünk. Haladunk!

"Mi változott?

Frizura

Egészségesebb arcbőr

Önbizalom

Nem gyúrta magát a háromszorosára, de látszik hogy mozog, sportol.

Ezt pofázzuk gyakorin mindenkinek, aztán jön az oltás meg a kifogások. Pedig beválik."

Ezt pofázzuk, hogy nektek csak olyan "rossz pasik" léteznek, akiknek nincs jól befésülve a hajuk. Egy szint alatt nem is érzékelitek az emberi jelenlétet. És adjátok a fentebbi tanácsot ennek a széles tábort jelentő perifériának.

De lám, még ha valaki el is éri ezt a szintet, ott is csak a szelektálásba kerül be, hisz van, akinek a sok eszméletlen jó pasiból az egyik tetszik csak, van akinek a másik, van akinek egyik sem.

#32-es

"Elég szerencsétlen megfogalmazás volt a hozzászólótól, úgy fogalmaznék, hogy kiforratlan, kicsit stílustalan volt, de semmiképp sem csúnyácska. A hozzászóló is azt akarta kifejezni a hasonlattal, hogy egy kis odafigyelés mennyit dobhat az ember általános megjelenésén."

Igen. És akkor most térjünk rá arra a kérdésre, hogy az _egyszerű, földi halandók_ mit tudnak tenni. A legtöbb kérdés ugyanis, amit a fenti vázlatra húzva szereltek le, az előbbi kategóriájú kiíroktól származik.

Mit teszel tehát akkor, ha valaki csúnyácska?

Mert éppen ez az. Szépet könnyű "vonzóvá" alakítani. Kíváncsi vagyok, elér-e a felismerés most.

2020. máj. 14. 23:57
 40/41 anonim ***** válasza:
50%

A képek kimaradtak. Ilyenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Tessék, csinálj belőlük vonzó férfiakat fodrasszal. Megvárom.

Várj.

Nézzük, mit alkot Justin Bieber haja:

[link]

[link]

Ebből látszik, milyen felszínesek valójában pont a nők. Ugyanaz az ember tud csúnya is lenni, és helyes, vonzó is, attól függően, hogy milyen a haja, vagy a ruhája.

Mi, férfiak, sosem mondanánk egy ilyen lányra például, hogy nem szép:

[link]

Mi a külsőségek, a "stílus" alá látunk. A valódi emberig.

És nem várjuk ezt a stílust:

[link]

...sőt, mi több, hozzátok hasonlóan nem fanyalognánk még ilyenkor is, hogy "hát-hát, a világosbarna jobban tetszik, ő nem jön be".

2020. máj. 15. 00:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!