Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy Dancsó Péter csúnyácska, Ryan Gosling meg jó pasi közelebb vihet minket az incel probléma megoldásához?
Több nő azt állította ebben a kérdésben is, hogy Dancsó Péter csúnyácska: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Miközben Ryan Gosling jó pasi és a kettő arcberendezése nagyjából hasonló.
Tehát ha később fejlett számítógépes algoritmusokkal kielemezzük mitől számít jó pasinak valaki és mitől csúnyácskának a NŐK szemében (mert a férfiak logikusan meg tudják indokolni, hogy valaki például kövér vagy tokás) és közben a plasztikai sebészet is fejlődik, akkor végre át tudjuk alakíttatni magunkat és nekünk is lesz barátnőnk?
Az extrém alacsony embereken nem változtat, mert arra még sokáig nem lesz megoldás, de ha már legalább az arcberendezést át lehet alakítani olyanra, amitől a nők szexuális vonzalmat éreznek és nem azt mondják megvetően, hogy csúnyácska, akkor végre behoztuk az eddig behozhatatlan előnyét az adoniszoknak.
Hiszen eddig úgy van a sorrend, hogy gazdag, normális adonisz -> (ez csak az istennőknek jár, esélye annyi, mint az eurojackpot főnyeremény)
normális adonisz (ebből se jut mindenkinek, esélye annyi, mint a lottó ötösnek) -> bunkó/agresszív/élősködő/önimádó adonisz (de legalább jó pasi, ők szexelnek több száz vagy több ezer nővel életük során) -> pénzes és gáláns átlagpasi (ebből is kevés van) -> pénzes és egoista átlagpasi (de legalább jólétben él a nő mellette) -> papucs/szolgalelkű átlagpasi (legalább rá lehet bízni a gyereket, házimunkát, stb. ha már nem tudja megfizetni a dadust, takarítónőt meg a mindennapi éttermet) -> pénzes és gáláns csúnya pasi (legalább úriember és lehet ám behunyt szemmel, másra gondolva is orgazmust átélni) -> papucs/szolgalelkű csúnya pasi (legalább nem csal meg, nem hagy el és mindent rá lehet bízni).
Ha hirtelen adonisszá tudnánk változni, akkor végre méltó ellenfelei lehetnénk az alfáknak.
És mielőtt őrültnek gondolnátok, gondoljatok bele hány, korát megelőző tudóst gondoltak szintén őrültnek. Vagy csak nem hittek benne.
Ha izolálnánk a férfi alfaság külső jegyeit és - mivel mindenkinek más az ízlése - ezt hozzápárosítanánk a nők antropológiai jellemzőihez (amit még senki nem tett meg, erre senki nem gondolt), akkor mindenki eldönthetné melyik típusú alfává szeretné műttetni magát és így az ahhoz a kategóriához vonzódó nők azonnal ellenállhatatlan szerelmet éreznének iránta.
Kövezzetek meg, de nekem a "régi Dancsó" sokkal jobban bejött, mint a jelenlegi. Kinézetre sem valami instaceleb szupermacsó volt, mint jelenleg, hanem tök átlagos, hétköznapi csávó, és eredeti videókat készített, humoros volt, értelmes volt (jó, lehet, hogy most is az, de nem ezt az oldalát villogtatja a videóiban), ilyen kis feszengő stréber csávó volt (ami nekem, feszengő, stréber nőnek kifejezetten bejön). Mivel nem vagyok sem híresség, sem magát celebnek eladni próbáló instakirálynő, ezért sem a jelenlegi Dancsó, sem Ryan Gosling nem kellene (amúgy nem értem, miért jön az összes pasi Ryan Goslinggal, szerintem tök átlagos kinézetre, nem egy férfimodell kategória, kb minden harmadik pasi megközelítheti ezt a szintet a megfelelő hajjal és arcszőrzettel).
Egyébként a kérdésre a válasz: annál tovább leszel frusztrált incel kis görcs, minél tovább hülyíted magad azzal, hogy az a kizárólagos és egyetlen oka annak, hogy a nők nagy ívben kerülnek, hogy nem úgy nézel ki, mint Ryan Gosling.
Ezt a Ryan Gosling mániát én se értem. Nekem még csak nem is szimpatikus. Kimondottan nem tetszenek a szőke pasik, lehet ezért.
Dwayne Johnson. Ian Somerhalder. Zac Efron. Például nekem ők sokkal jobban bejönnek.
Nekem! Biztos vagyok benne, hogy most több nő azt gondolja, hogy fujj, de xar az ízlésem. 😁
Ráadásul ők mind különböző típusú férfiak. Most akkor mit mondasz a plasztikai sebésznek?
Szerintem Gosling is és Dancsó is jó pasi. Akkor most mi van? Hogy fogod így eldönteni, kivé operáltasd magad?
Hiszed vagy sem, minden nőnek más az ízlése. Nekem pl Zac Efron nem tetszik, látom, hogy miért számít vonzó férfinek, de attól még nekem nem jön be. Mondjuk nálam mindig is Momoa lesz a tuti befutó, már a Csillagkapu Atlantiszban kis suhancként is ő jött be, nemhogy most :D
#15 Itt most csak két pasiról volt szó. Nekem mondjuk egyik sem jön be, bár objektíve jó pasik, be kell ismernem.
Mondjuk ha megnézed, honnan indult Dancsó, nem is értem, miért a puában bíznak egyesek. Ott van Dancsó, róla kell példát venni, hogy egy átlag/azalatti külsejű pasiból hogy lehet elég jó pasit csinálni. Persze ő belsőleg rendben van, humoros, jó a stílusa, intelligens. És mivel belül rendben van, kívül is könnyen lehetett alakítani. Aki azt hiszi, hogy CSAKIS és kizárólag a külseje miatt béna, az példát vehet róla. De az esetek többségében kiderülne, minta kérdezőről is, hogy buta, felszínes kis görcs, és ezen sem a mester fodrász sem a stílus tanácsadó nem segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!