Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetne egy 31 éves leszbikus nő?
Nem vagyok valami eljárós típus(a mostani helyzetet leszámítva sem). Csendes típus vagyok. Inkább, a nyugisabb helyeket szeretem, könyvtár, sétálgatni ilyesmi.
Valami jó ötlete esetleg valakinek.
31N
Hááááát könyvtár, nyugisabb helyek... elvileg bárhol lehet ismerkedni, de ugyebár viszonylag kicsi az esélye hogy betéved egy másik leszbikus - és akkor még 0,- km-ről indulsz mert fel kell ismerned és kialakítani a szimpátiát.
Inkább internet, vagy ösztrosokk party. Itt legalább (miután kiszűrted a neten a kamusokat) startvonal vagy azzal hogy tudod a szexuális irányultság azonos.
Hasonló típusú lehetek, mint te. Nyugisabb helyekre megyek szabadidőmben, introvertált vagyok. Suliba járok csak el közösségbe, amúgy a hobbijaimnak élek kb.
Én interneten próbálok ismerkedni, de az a tapasztalatom, hogy nem nagyon lehet hosszútávon beszélgetni emberekkel. Pedig úgy szeretnék jókat beszélgetni.☺ Most hogy karantén van, különösen...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!