Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos-csúnya, párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kornikus00 kérdése:

Az átlagos-csúnya, párkapcsolatban sikertelen, 'férfiak' miért nem jönnek rá, hogy nem a személyiségük a sikertelenségük oka?

Figyelt kérdés

Sokat látom kérdéseknél hogy tanácsokat kérnek, hogy mit tegyenek hogy barátnőjük legyen, hisz nehezen mernek ismerkedni és nem társasági emberek. Erre az mondják mozduljon ki és fejlesszemagát!

De nem ezen múlik hogy lesz-e barátnője vagy nem! Hanem a külsején.

A felső 20% se a személyeségük miatt és a nagy energia befektetésük miatt van nőjük, hanem mert átlagon felüli a külselyük. És nem csajoznak, higyétek el azért könnyü nekik. Nem kell semmit tenniük csak ráírni a kiszemeltre, a nő pedig folytatja és folytatja a beszélgetést és már szóhoz sem jutattja a pasit. Vagy legtöbb esetben maguk a nők kezdeményeznek. Nincs semmi féle bűvész és csajozós trükk! Fogjátok már fel. Aki jól néz ki, annak előbb utóbb ráakad egy csaj és nem kell hónapokat várnia. Aki átlagos vagy ronda, csinálhat akármit, még fejre is állhat. Nem lessz nője szexuális élete évekig. És akkor törik az agyukat hogy a sikeres pasiknak mi a titkuk. Hát elmondom: a külső.

És ezeknek pasiknak miért jobb a kisugárzásuk? Mert a nők nem azt táplálják beléjük hogy levegők, hanem beléjük botlanak, és rájuk tapadnak, az ilyen pasiknak az önbizalmuk is nő, nem stresszelnek annyit, ellentétben a sikertelen férfiakkal szemben. Nekik nem jár semmi. Csak a levegő, vissza utasítás, közömbösség! És akkor ide jönnek tanácsért és magukat sajnáltatni hogy legalább, itt társalogjanak!

Miért nem értik meg hogy nincs titok, nincs csajozási praktika? A csajok maguktól jönnek. Csak nem az ő számukra

2020. ápr. 25. 18:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
0%

"Na már most, a nőknél van olyan férfi típus ami minden csajnak tetszeni szokott. És van férfi típus ami egyik csajnak sem."

Hát majd megtetszik, amikor 40-50 évesek lesznek. Nem csak a húszéveseké a világ!

2020. ápr. 25. 22:08
 42/65 anonim ***** válasza:
14%
Különben is, a legtöbb érdeklődést társkeresőn az 50 körüli férfiak kapják, hisz nők közül a negyvenesek, ötvenesek, hatvanasok mind nekik írnak. Aki nem talál partnert 20 meg 30 évesen, az majd talál később.
2020. ápr. 25. 22:11
 43/65 A kérdező kommentje:

'Különben is, a legtöbb érdeklődést társkeresőn az 50 körüli férfiak kapják, hisz nők közül a negyvenesek, ötvenesek, hatvanasok mind nekik írnak. Aki nem talál partnert 20 meg 30 évesen, az majd talál később.'

Ekkora baromságot!

2020. ápr. 25. 22:15
 44/65 anonim ***** válasza:
64%
Akkor miért van az, hogy egy tipikus házaspárnál a férfi pocakos, nem sportol, nem olyan jóképű, mint Brad Pitt, nem nagydumás, nem Audiból száll ki, és mégis van felesége, és ilyenből van több százezer? Ők hogy csinálták?
2020. ápr. 25. 22:23
 45/65 anonim ***** válasza:
74%

"Aki átlagos vagy ronda, csinálhat akármit, még fejre is állhat"

Akkor miért van az, hogy 60 éves erősen dagadt szexturisták ezrei csak felülnek a repülőre és simán válogatnak a csajok közül Thaiföldön?

2020. ápr. 25. 22:51
 46/65 anonim ***** válasza:
100%
Magyarorszagon is valogathatnak a nemet 50 es pasasok a magyar nokbol, ha tele vannak penzzel. Eleg lemenni Egerbe egy szep nyari napon. 22-28 eves nok 40 es paskkal. De latszik a pasin, h Burzsuj, fullos telefon, kamera, oltozek.
2020. ápr. 26. 06:37
 47/65 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez nem teljesen van így kérdező, ahogy leírod. Van egy ismerősöm, aki tényleg baromi ronda és nemcsak ronda, de nem is százas és nem viccből írom ezt. Olyan iskolába járt, ahol a gyenge képességű emberek tanulnak, ráadásul hihetetlenül igénytelen. Ritkán fürdik, a ruhái borzalmasak, igénytelenek, nem jár fodrászhoz stb. Pár éve összeszűrte a levet egy hozzá képest tök szép csajjal. Jó nyílván a lány se volt teljesen százas, mert egy normális nőnek biztosan nem kellene egy olyan pasi, akinek ilyen gusztustalan megjelenése van, mint ennek a srácnak. Ráadásul mint mondtam elképesztően igénytelen. De a lány hozzá képest egy főnyeremény. Ápolt, tiszta, házias, szép arca van és nem is annyira zizi, mint a srác, sőt ha nem mondják, hogy ő speciális iskolába járt, akkor nem is néztem volna kk belőle. Mikor összejöttek senki sem értette, hogy ez a szép, ápolt lány hogy tudott összejönni egy ilyen genetikai hulladékkal, akinek ráadásul a feje sincs rendben. Az még hagyján, hogy összejöttek, de tavaly nyáron megszületett az első gyermekük.

Egyik barátnőm januárban jött össze egy fiúval és mikor megmutatta a srác képét, akkor konkrétan azt hittem, hogy elhányom magam. Persze nem mondtam neki, hogy szerintem baromira ronda az új pasid, mert nem akartam megsérteni meg ha neki tetszik, akkor áldásom rájuk, nem nekem kell együtt élnem vele. És több olyan barátnőm is van, akinek olyan pasija van, hogy én bottal se piszkálnám meg, de ők szeretik a pasijukat, nekik így jó. Mindenki azzal jön össze, akivel akar.

Szóval arra próbálok kilyukadni, hogy azért a ronda fiúk is találnak párt, nemcsak azok, akik rohadt jól néznek ki. Ugyanígy láttam már fordított helyzetet is mikor egy elég csúnyácska lány összejött egy hozzá képest tök jól kinéző csávóval és többen is mondták, hogy ha a külsőt nézzük, akkor ez a csaj örülhet, hogy ilyen pasit fogott ki magának, mert hozzá képest az a srác álompasi. Ráadásul én úgy hallottam, hogy a srácot piszkálták is, hogy milyen csúnya a barátnője. Már nincsenek együtt.

Szóval a rondák is találnak párt, mert ha nem így lenne, akkor kihalt volna már az emberiség, hiszen nem mindenki olyan szerencsés, hogy helyes a pofija, van pénze márkás ruhákra meg ájfonra meg edzésre járni, fodrászhoz, autót venni vagy éppen jó anyagi körülményei vannak és a szülei is tesznek alá.

2020. ápr. 26. 07:05
 48/65 anonim ***** válasza:
19%

Nagyon szánalmas a siránkozásod. Csak az ismerősi körömben van minimum 10 nagyon ronda pasinak barátnője. A nagyon ronda alatt értsd mozgáskorlátozott, sánta, rohadó fogú, kopaszodó, szimplán szar genetikával megáldott. A legtöbb már házas vagy már minimum 4-5 éve együtt a nővel. A titkuk a kisugárzás, jó személyiség, viccesek, el lehet velük beszélgetni mindenről. Nem siránkoznak azon, hogy nem adoniszok, hanem így is van önbizalmuk. Élvezik az életet.

Ellenben te otthon sírsz, hogy se pénzed és még csúnya is vagy. Mert lusta vagy tenni egy olyan életért, amiben bármilyen nő részt akar venni. A különbség közted és az ismerőseim között, hogy ők élvezik az életet, kimutatják a szerelmüket, szeretik a munkájukat, szeretnek társaságba járni. Rólad már a válaszaid alapján leírható, hogy gyűlölöd az életedet. Milyen épeszű nő akarna osztozni veled egy ilyen életen? Pont semmilyen...

Garantálom hogy ha változtatnál a hozzáállásodon, vennél egy helyesírási könyvet, akkor hamarosan neked is lenne barátnőd. Persze akkor, ha az elvárásaid a nő felé összhangban vannak azzal, amit te nyújtani tudsz. Ezt értsd úgy, hogy ha 100 kilós sörhasú vagy aki csak a videojátékokkal köti le magát, akkor ne egy 10/10es modell alkatú világutazó nőt akarj, hanem egy veled egy szinten lévőt.

2020. ápr. 26. 11:12
 49/65 anonim ***** válasza:
100%

#8-as

"Nézd csak meg pl a videós Dancsó Petit. Nem sértésből, de egy csúnyácska pasiból egy tök jó pasi lett. Pedig csak a haja meg az öltözködése változott és elkezdett kondizni."

Na, itt van a baj. Hogy a nők skálája valahol nagyon szétcsúszott ebben.

Hol volt Dancsó bármikor is "csúnyácska" pasi. Na, ha ő a "csúnyácska", mindjárt világossá válik, mire mondjátok ti azt, hogy "átlagos" pasinak is lehet barátnője. Illetve az a másik közhely is, hogy "kifejezetten csúnyácska" pasik mellett is láttok szép nőket az utcán.

Elárulom: ő nem a csúnyácska kategória. Aki az, az pont attól az, mert egy hajvágás nem segít rajta.

Ha Betty a csúnya lány tényleg csúnya lett volna, a szemüveg levétele és a normális haj sem tette volna vonzóbbá.

Ez a probléma gyökere. Nagyszerű szemléltetést adtál rá, honnan ered.

2020. ápr. 26. 11:57
 50/65 A kérdező kommentje:

48

Mit zagyválsz te itt össze? Ha ahelyesíráson múlna a dolog mindenki boldog párkapcsolatban élne, te hol élsz?

Nem a földön, az biztos, miről beszélsz te milyen személyiségről meg kisugárzásról? Ember, nem is ismernek a csajok csak képről látnak, de nem is érdeklem őket érted, mi köze ennek a kisugárzásnak meg hogy ki milyen ember? Társkeresőkön és online oldalakon semmi, mert kivitelezhetetlen a személyes vizsagálódás!

Hát ha úgy van, ahogy momdod akkor c*rva nagy szerencséjük van az ismerőseidnek nem tudom hol élnek de szivesen mennék arra, biztos rá találnék az igazira! Na ne okoskodj itt.

2020. ápr. 26. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!