Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban okos döntés volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban okos döntés volt a részemről, hogy idáig minden lányt elengedtem az életemből?

Figyelt kérdés
Mindig is úgy gondoltam,hogy a lányok sokkal jobbat érdemelnek tőlem. Mellettem nem tudnának boldogok lenni. Amikor a közösségi oldalakon láttam, hogy barátjuk van akkor egy kisebb öröm töltött el ugyanis így éreztem,hogy nálam sokkal jobbat találtak és legalább boldogok hiszen én semmit sem tudtam volna megadni nekik.

2020. ápr. 25. 15:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Csináld úgy ahogy gondolod, kérdező. Viszont ha egy nő úgy gondolja hogy veled érzi jól magát akkor ne üldözd el.
2020. ápr. 25. 16:02
 12/25 A kérdező kommentje:
Már az ismerkedés elején erre gondolok,hogy úgysem vagyok jó.
2020. ápr. 25. 16:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor sosem lesz semmi. Ha nem adsz esélyt magadnak akkor nem. Ki tudja lehet sok lánynak bejössz és szívesen lennének veled csak te rosszul gondolkodsz magadról. Na mindegy én nem vagyok a motivációs beszédek híve, szóval úgy csinálod ahogy te jónak látod. Végülis a te életed.
2020. ápr. 25. 16:16
 14/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
De tiszteld annyira a párod, hogy nem döntöd el helyette ő mit akar. Ha ő szeret és akár téged akkor ilyen tökéletlenül is szeretni fog.
2020. ápr. 25. 16:17
 15/25 A kérdező kommentje:
Dehogy jövök be én sok lánynak. Szerintem nem is ismernek engem.
2020. ápr. 25. 16:20
 16/25 anonim ***** válasza:
Amint mondtam ha nem próbálod meg, nem fogod megtudni biztosan.
2020. ápr. 25. 16:21
 17/25 A kérdező kommentje:
De annyira kilátástalan és egyértelmű,hogy úgysem lennék jó hozzájuk.
2020. ápr. 25. 16:26
 18/25 anonim ***** válasza:
39%

"Fentről" mindig könnyebb optimistának lenni. De amikor nincs pozitív visszacsatolás, akkor "kicsit" nehéz.

2020. ápr. 25. 16:26
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
Edricus, azt hiszed én fent vagyok? Kb. én is olyan szinten vagyok mint ti csak picit fiatalabban + megtanultam lesz@rni az egészet.
2020. ápr. 25. 16:30
 20/25 A kérdező kommentje:
#19: Miért hány éves vagy?
2020. ápr. 25. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!