Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltam kipróbálom ebben az otthon ülős időszakban ezt a tinder dolgot, hát nincs nagy sikerem. Ennyire nagy elvárásai vannak ott a hölgyeményeknek vagy én vagyok ennyire rusnya? :D
Feltöltöttem 5 db szerintem tök jó és jó minőségű képet, egyik sem szelfi hanem kirándulós utazásos, ennek ellenére siralmas a helyzet.
Ennyire válogatósak ott a nők vagy csak akkor lenne jobb a helyzet ha lecserélném a fejem?
Privátba szívesen küldök magamról képet mondjatok egy őszinte véleményt nem fogok megsértődni. :D
Amúgy férfiként mindig ezt tapasztaltam.
Megmutatom a képem, az adatlapom ismerős, vagy ismeretlen nőnek, mindegyik azt mondja, hogy vállalható vagyok, hogy nincs semmi baj, hogy jó az adatlap, jók a képek.
De amikor "élesre" fordul a dolog, akkor hirtelen egy ilyet sem találok. Kíváncsi lennék, hogy mi az oka, mert másoktól is hallottam ezt (nyilván nem az anyukám, a nagymamám, és a legjobb gyerekkori lány barátom kérdezem meg, hanem mint a kérdező akár vad idegenekt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!