Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gondoltam kipróbálom ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltam kipróbálom ebben az otthon ülős időszakban ezt a tinder dolgot, hát nincs nagy sikerem. Ennyire nagy elvárásai vannak ott a hölgyeményeknek vagy én vagyok ennyire rusnya? :D

Figyelt kérdés

Feltöltöttem 5 db szerintem tök jó és jó minőségű képet, egyik sem szelfi hanem kirándulós utazásos, ennek ellenére siralmas a helyzet.

Ennyire válogatósak ott a nők vagy csak akkor lenne jobb a helyzet ha lecserélném a fejem?

Privátba szívesen küldök magamról képet mondjatok egy őszinte véleményt nem fogok megsértődni. :D

2020. ápr. 24. 18:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Szia! Küldheted! :)
2020. ápr. 24. 19:33
 22/34 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz ☺️
2020. ápr. 24. 20:05
 23/34 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi probléma a kérdezővel... Szóval én sem értem, mi lehet a gond....
2020. ápr. 24. 20:16
 24/34 anonim ***** válasza:
Szerintem vállalható a kérdező.
2020. ápr. 24. 20:30
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy férfiként mindig ezt tapasztaltam.

Megmutatom a képem, az adatlapom ismerős, vagy ismeretlen nőnek, mindegyik azt mondja, hogy vállalható vagyok, hogy nincs semmi baj, hogy jó az adatlap, jók a képek.

De amikor "élesre" fordul a dolog, akkor hirtelen egy ilyet sem találok. Kíváncsi lennék, hogy mi az oka, mert másoktól is hallottam ezt (nyilván nem az anyukám, a nagymamám, és a legjobb gyerekkori lány barátom kérdezem meg, hanem mint a kérdező akár vad idegenekt)

2020. ápr. 24. 20:35
 26/34 anonim ***** válasza:
Nekem nem jössz be, de nem sértésnek szánom, egyszerűen más típusú férfiak vonzanak. Viszont objektív szemmel semmi baj nincs veled, szerintem sok olyan lány van, akinek tetszhetsz.
2020. ápr. 24. 21:08
 27/34 anonim válasza:
Semmi gond, azért tettem fel a kérdést hogy mindenki mondja meg az őszintét. :) Köszi a válaszokat!
2020. ápr. 24. 21:48
 28/34 anonim ***** válasza:
Véletlen a másik ácsodból írtad a választ :D
2020. ápr. 24. 21:52
 29/34 anonim ***** válasza:
Ha van még kedved, nekem is küldhetsz. De velem vigyázz, én őszinte vagyok.
 30/34 anonim ***** válasza:
*accodból
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!