Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért zavarja annyira, ha egy férfi nem úgy néz már ki teljesen pl 40 évesen, mint 25-30 évesen? Pl mutatok egy képet,24 voltam, jöna reakció, hogy wow, aztán most 36 évesen ha meglátnak, akkor menekülnek (nem vagyok kövér, ronda)?
Pl itt egy felnőttszínész a képen: Johnny Castle (kinek esete, kinek nem). Rosszabb lett férfiként? Már 40 körül az sem ér semmit egy férfinak, ha sportos? Én is az vagyok.
"Pl mutatok egy képet,24 voltam, jöna reakció, hogy wow, aztán most 36 évesen ha meglátnak, akkor menekülnek"
Egyedül azt tudom elképzelni, hogy a 12 évvel ezelőtti képeddel ismerkedsz társkeresőn, aztán mindenki menekül, mikor randin megjelenik egy 36 éves fater. Szerintem ebben az esetben nem mindenki más a hibás.
Tipikus példája vagy a konzumidiotizmusnak. Meg lehet nézni a társadalmi debilitást egyeseknél, ahol a külsőségek felülírták a józan észt.
Nos ők éljék csak le az életüket a konditerembe, életük végéig egyenek rizst csirkemellel, naponta 3 órát pózoljanak a tükör előtt. Férfi létükre órák hosszat üljenek a kozmetikus székébe, bájologjanak, legyenek szerelmesek önmagukba. Kit érdekel? Ők betegek pszichésen, de ez egy akkora üzlet, hogy követendő példának van beállítva.
Az értelmes ember meg tisztába van magával, kiegyensúlyozott életre törekszik, harmóniában él önmagával, a természettel és az őt körülvevő világgal.
Szerinted nem beteged egy 40+-os embernél az, hogy 20 évesnek akar kinézni? Minek? Kit ver át ezzel? Amiről beszélek, annak az ellenpárja nem az igénytelenség.
Nem 40 évesen kellene már hódítgatni, meg műmájerkedni. Ez már több mint szánalmas. Mindennek meg van az ideje, a cseresznyefa sem októberben virágzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!