Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van társkeresési problémája, sok nőnek és férfinak facebookon csoportokba, pár kereső oldalakon, valoságban? 25/F
"Mert képtelenek vállalni önmagukat és a környezetüket, ráadásul azért vannak egyedül, mert nem csinálnak semmit, sőt nem is a valóságban élnek, hanem egy médiavilág által idealizált álomképet kergetnek, és aztána társkeresőktől várják a megoldást közben meg totál bigottak, vagy antiszociálisak, esetleg még aberráltak is."
"Ha valaki totál egyedül van annak nem is szabadna hazajárnia (hacsak nem muszáj ápolni valakijét) a négy fal közé mert minek?"
Aki ezeket írta az nagyon betalált mert rohadtul igaza van, az én esetemben biztosan.
Én csak tornázni járok el busszal vagy a tesómmal valamint munkában 12 órázok egy nagy boltban, valamint a szüleimmel élek.
A napjaimat többnyire semmitevéssel töltöm mert nem merek mert félek.
Valójában nem jó ez az állapot senkinek de félek lépni, változtatni miközben a lustaság is láncon tart.
Szeretnék kitörni mégsem teszem valamiért egyszerűen nem értem.
Soha nem fogtam még egy nő kezét sőt csók sem volt még soha. Ettől az állapottól én szenvedek belül míg kívül azt mutatom hogy csak nem érdekel semmi, csakhogy ez nem igaz.
A környezetem és magamat azért nem tudom vállalni mert szégyellem azt a helyet ahol lakunk mert kicsi ,öreg,felújításra szorul viszont az albérlet mint megoldás szintén nem jöhet szóba mert nem keresek olyan jól így spórolni sem tudnék.
Mit javasoltok leginkább azoktól kéne egy jó válasz akik azt a kettőt írták amit beidéztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!