Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony nők! (140-160 cm) Milyen magas férfi az ideálotok?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 14:06
11/13 anonim válasza:
Én 152 vagyok, és örülök ha a férfi 170 felett van, de akár alacsonyabb is szóba jöhet, mert még akkor is 15 cm-vel magasabb nálam.
13/13 anonim válasza:
170-175 körül (ennél nagyobb már inkább kényelmetlen), mert szeretem, ha magas sarkú cipő (amit sokat hordok) mellett is van egy olyan tizenpár cm különbség. Lehet, azért, mert mindenhol én vagyok a kicsi és egyszerűen ezt szoktam meg. De ehhez képest életem első igazi szerelme max 165 volt, de lehet, csak 160 és tetszett már sokkal magasabb pasi is. Nincsenek kőbe vésett szabályok, ha szerelmes vagyok az illetőbe, nálam az minden külső preferenciát felülír.
150 cm
/ismerkedni nem szeretnék, van párom, csak a kérdezőnek válaszoltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!