Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert zavarja a noket, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zavarja a noket, ha egy ferfi lelakott? Nem elhizott, csak 30 askent megoregedett a sok munkaban. Pedig orulniuk kellene, h dolgos a ferfi.

Figyelt kérdés
Pl napi 8 ora diplomas melo utan megyek a gyarba este 10 ig 4 oras muszakban keresetkiegesziteskènt szerelni. 34 f
2020. ápr. 21. 18:13
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
csak mondjuk én nem vagyok elhízott...
2020. ápr. 23. 09:13
 22/30 anonim ***** válasza:
Majd leszel.
2020. ápr. 23. 11:56
 23/30 A kérdező kommentje:
ahogyan te is
2020. ápr. 23. 12:35
 24/30 anonim ***** válasza:

Ha egy negyvenes jo pasinak nezel ki, akkor ne band. De elofordulhat az, hogy a nok eletkora eszerint alakul. Bar nem feltetlenul.

Tinikoromban a leharcolt drogos, pias, kielt rockzeneszek tetszettek, pl.

Aztan kesobb siman lehet, hogy ugyanigy fogsz kinezni, van, aki kesobb eloz be.

2020. ápr. 28. 15:50
 25/30 anonim ***** válasza:
4-es, te mióta vagy ránctalan? A multkor kb.150 méterről számolgattam a ráncaidat, na a párod járókeretes cammogásáról inkább nem mondok semmit :)
2020. ápr. 28. 16:24
 26/30 anonim ***** válasza:

És téged nem zavar, ha a nő lelakott?

Engem nem zavar, ha dolgos a férfi, igazán becsülendő.

2020. ápr. 28. 17:07
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Én mielőtt megismertem a páromat, társkeresőn voltam fent. 39 elmúltam, de a 36-40 éves korosztályt jelöltem be a 41-45 helyett. A korban hozzám illő férfiakat egytől egyig lepukkantnak láttam. Öregedő, elhanyagolt, sörhasat növesztő faszik. Én fiatalos, vékony, sportos vagyok és ilyesmit is kerestem. Képtelen lettem volna összejönni velük. Aztán megismertem a páromat, aki akkor 42 éves volt. Az volt a különbség a többihez képest, hogy ő is fiatalabbnak nézett ki a koránál és nagyon sokat sportol. Nekem igenis számít a kinézet. Mondjuk úgy, azt szeretném kapni, amit én is adok.
2020. ápr. 28. 17:39
 28/30 A kérdező kommentje:
Nekem nincs idom sportolni. Nem vagyok felszines sem
2020. ápr. 28. 17:52
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a nőnek örülni kellene, hogy két munkahelyed van, mert másképp nem tudsz megélni, soha nem vagy otthon, mert állandóan dolgozol és 30akárhány évesen ötvennek nézel ki. Micsoda főnyeremény, hogy olyan dolgos vagy. Ok tegyük fel, hogy találsz egy nőt, aki ezt értékeli. Mi haszna van neki ebből, hogy te dolgos vagy? Mit tudsz neki nyújtani?
2020. ápr. 29. 17:29
 30/30 anonim ***** válasza:

"Mit tudsz neki nyújtani?"

hát, amekkora sztahanovista, majd úgy néz rá, mint Rákosi a búzára :D

2020. máj. 7. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!