Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert zavarja a noket, ha egy ferfi lelakott? Nem elhizott, csak 30 askent megoregedett a sok munkaban. Pedig orulniuk kellene, h dolgos a ferfi.
Olyan kérdést tettél fel, amire nehéz "racionális" választ adni. Körülbelül olyan, mintha azt kérdeznéd, miért szeretik a mackók a mézet. Ha egy férfi idősebbnek néz ki a koránál, akkor tényleg gyakran nem tetszik a hasonkorú nők többségének; de ez szerintem fordítva is igaz. Talán azt lehet okként felhozni, hogy a nők szeretik magukat fiatalnak érezni, és egy idősebbnek látszó férfi mellett ez nehezebb. A fiatalnak kinéző társ a saját fiatalság-érzet záloga is. Általában a párválasztásnál első körben mostanság nagyon felértékelődött a külső. A nők többségében van egy ideál, hogy miféle külsejű férfi az, aki bejön nekik, aki vonzó számukra. Ha valaki ennek az ideálnak nem felel meg, akkor a feje tetejére is állhat, lehetnek akármilyen értékei is, nem kap esélyt még arra sem, hogy ezeket az értékeket megmutassa.
Egyébként én a helyzetedben azt javaslom, hogy legalább egy évre mondj le a másodállásról és lazíts egy kicsit. Ami időt eddig a másodállással töltöttél, fordítsd teljesen magadra: jógázz, kirándulj, relaxálj, sportolj, művelődj. Az arcodon is meg fog látszani egy év lazítás, hidd el.
4.
Én azért nem örülnék, ha a pasimolyan férfiatlan lenne, hogy 30 évesen valami esetlen 17 évesnek nézik.
Kérdező! "Mi a kamu?"
reggel 7 kor kelsz.
8-ra munkahelyen.
Ebédidővel ott 5 ig.
6-tól 10-ig gyárban
11-re hazaérsz.
Ja nem mert beugrasz a tescoba vásároni inkább 12.
Othon még egy kis főzés, házimunka ( a siránkozásodból az jött le nincs otthon nőd, aki vár )
01-kor már alszol is.
Vajon mi ebben a kamu?
Nem mindenkit zavar, de aki saját magától elvár valamit, azt nagyobb eséllyel várja el a jövendőbeli párjától is.
Nyilván egy csinos, kisimult fiatalos nő jobban elvárja az ilyemsit, mint egy stresszes, sokat dolgozó, elhízott nő. Neki valószínűleg van jobb dolga is, mint a te kinézeteden izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!