Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ez szerintetek többségében igaz vagy nem igaz?
Egyik se, vagy akár mindkettő lehet. :))
Kicsit jobban kifejtve: ha csak úgy odajön ismerkedni, biztos, hogy lerázom. Olyannal ismerkedem párkapcsolat céljából, akit már egy ideje azért ismerek valahonnan. Ha pedig valamennyire már megismertem, akkor tudom, hogy másokkal hogy viselkedik, a "bunkósága" mennyire súlyos, illetve mennyire zavarna.
Aki meg kedves és jól társalog, az is relatív. Nekem nincs ideálom. Sőt, általában beszélgetés közben érzem, hogy ki jön be és ki nem. Tehát, ha van bennünk közös, jó társaság, meg nagyon szimpatikus, akkor tetszett úgy is, hogy pl. első ránézésre nem tűnne fel. Ha nagyon csúnya vagy ápolatlan akkor persze nem tetszene később sem.
"tehát nem egy igazi bunkóra kell gondolni hanem nem az ami nektek olyan igazán bejön de nem is olyan rossz"
Olyan nálam nincs. Én történetesen az a fajta vagyok, aki a csipkelődést is utálom, tehát nálam nincsen "kicsit, de azért bejön" típusú bunkóság, csak simán bunkóság van, ami meg összességében bukó bármely próbálkozó esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!