Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van annyi szingli a világon, mert a társkereső platformokon a nők csak a legjóképűbb férfiaknak írnak vissza, akiknek a nem gyönyörű nők maximum csak szexre kellenek?
#30: Akkor ezt talán hallucinálom?
"Szóval ennyit rólatok, kedves nemalfa férfiak bétától az omegáig."
#26 sok férfinak már annyira töke tele van ezzel a szarral hogy valami automata dolgot vetnek be ami minden nőt automatán jobbra húz. Mert mondjuk olyan ritkán van meccs és ha van meccs akkor sem válaszol a nő vagy egy üzenetváltás után and meccsel. Így az automatán jobbra húzott matchekből válogatnak.
És azért az is közrejátszhat hogy a kutatások szerint a nőknek az "átlagos férfi" az gyakran nagyon nem átlagos, hanem átlag feletti...
Na meg az is lehet, hogy nem egy létező emberrel matcheltél hanem a Tinder által generált kamu, töltelék profillal.
#31 akinek nem inge... Gondoltam már elég nagyfiúk vagytok, hogy ezt ne kelljen külön elmondani.
#32 gondoltam, hogy valaki meg fogja magyarázni, hogy nem tudom, mit jelent az átlagos férfi. Most nem fogom itt bizonygatni, hogy tudom, aki akarja, az elhiszi, aki nem, annak pedig pofázhatok egy millió kommenten keresztül, akkor is jobban tudja majd a dolgokat, mint én.
"kutatások szerint a nőknek az "átlagos férfi" az gyakran nagyon nem átlagos, hanem átlag feletti..."
Kutatások.....muhaha......
"akinek nem inge... Gondoltam már elég nagyfiúk vagytok, hogy ezt ne kelljen külön elmondani."
Ennyi erővel ti se hisztizzetek, ha egy mondat úgy kezdődik, hogy "a nők". Elég nagylányok vagytok már ahhoz, hogy ezt ne kelljen külön elmondani, ugye?
Én ilyet még nem sokszor írtam, de most megvédem a nőket. RENGETEG, önállóan létezni képtelen, botkezű, fantáziátlan, buta, sötét, unalmas férfi van a "piacon".
Volt alkalmam kipróbálni, vagyis megnézni egy női ismerősöm társkereső profilján keresztül a férfi felhozatalt. GYALÁZAT, a pofámról égne a bőr ha csak ennyit lennék. Sótlan, semmitmondó sorok, vagy ctrl-C, ctrl-v sablon blablabla levelek, hogy szimpi vagy, Béla vagyok, szeretek biciklizni stb., meg szeretnélek ismerni lőzungok. Aztán ezt még szorozd meg azzal, hogy a fele házasságban él, "válófélben" van... jó duma. Aztán ott van az örök egysoros: szex?
Ha nő lennék, én sem tudnék választani a sok jelentkező közül :D
Sőt, 3 nap múlva meg inkább törölném magam, mert haláli unalmas ez a sok és semmitmondó levél.
Uraim, hol marad a kreativitás? Kérdezem ezt férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!