Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Hol ismerkedtek mostanaban, ilyen virusos idoszakban?
Mar csak a netes ismerkedes maradt elerheto szamomra a jarvany miatt, de ez nem az igazi..
Innen is felvettem mar tobb lannyal a kapcsolatot, de csunyak vtak 😌😌
Te biztos Tündérbögyörő lehetsz, egy világszép embere a földnek!
F.69
akkor olyan helyen kell ismerkedni, ahol rögtön látod őket. És akkor a felszabaduló idő helyett tudnál tanulni egy kis nyelvtant, mert katasztrófa a levél, amivel megbombáztál, alig bírtam felfogni.
Ha neked attól jobb, hidd csak azt, hogy minden ilyen jellegű válaszoló csúnya, meg kövér, vagy c, ahogy nekem írtad.
(Igazából csak értelmesebbek nálad, meg nem olyan kétségbeesettek sem, hogy ráírjanak minden válaszolóra, akik akárkik lehetnek)
Te is tudod, hol lehet ismerkedni, ez az oldal pont nem arra való, mégis emiatt panaszkodsz itt
Mondjuk lehet nem innen kéne, ha már netről próbálsz. Azt se tudod kinek írsz, lehet találsz olyat aki szerinted nem csúnya, csak az ország másik végén lakik. Vannak direkt ilyen oldalak, ott próbálkozz és látod is, hogy kivel beszélsz.
Nem tudom merre laksz, de felénk jó idő esetén rengetegen megindulnak akár sétálni, biciklizni. Esetleg sétálsz egyet szétnézel és hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!