Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok az állítólagos, nők szerint átlagos férfiak, akiknek van barátnője?
# 04.18, 23:09
(Inkább beállnak egy jóképűhöz tizedik szeretőnek) -"Azért kérdeztem, hogy saját családból vett példa-e?"
Itt nincs értelme személyeskedésnek. Másrészt az emberek jobb esetben nem a saját családjukból valóval ismerkednek vagy ismerkednének. A hozzászóló akire ugrottál normális stílusban utalt egy létező jelenségre.
Más kérdés hogy adott nőket különböző okokból zavarhat ez. Nyilván akinek nem inge nem veszi magára.
Egyébként a #10-es hozzászólás rámutat hogy valóban többféle pár létezik, a vélemények a maguk szemszögéből helytállóak.
Nem valószínű, hogy vannak közös ismerőseink, így muszáj lenne valamilyen közismert embert példaként hoznom, így rögtön nehezített pálya átlagosat mondani. Azért megpróbálom.
Mindenki a Showder Klubból.
Tessék. Egy, talán két kivétellel csupa átlagos férfi, van köztük alacsony, elhízott, kopaszodó, nemszéparcú stb. És mind beszéltek már róla, hogy családjuk, vagy tartós párkapcsolatuk van.
Az ő ismertségük nem az a fajta, amivel fel lehet vágni, hogy "az én pasim humorista, irigykedsz, mi?". Kőgazdagra sem keresik magukat vele, sőt szerintem nagyrészüknek megvan a "civil" munkája. Dumájuk az van, de ezek hosszú idő alatt összeötletelt műsorszámok, a hétköznapokban nem ömlik belőlük a poén, ráadásul egyikük humora sem jön be mindenkinek. Szóval átlagosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!