Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kik azok az állítólagos, nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik azok az állítólagos, nők szerint átlagos férfiak, akiknek van barátnője?

Figyelt kérdés
Mi persze, én és a magányos férfi sorstársaim sosem találkozunk ezekkel az "átlagos" férfiakkal, mindig csak itt a gyk-n hajtogatják a nők, hogy az átlagos férfiaknak is simán van kapcsolatuk. A valóságban azt látni, hogy egytől egyig a jóképű férfiak vannak csak kapcsolatban, rendszerint ezek a férfiak anyagilag sem állnak rosszul.Kik ezek a férfiak, akikkel az itteni válaszoló nők ámítják a gyk népét, hogy átlag létükre nekik is van barátnőjük/feleségük?

2020. ápr. 18. 14:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
73%
Ember, mentél már ki te VALAHA az utcára? Bevásárlóközpontba vagy bárhova máshova? Annyi átlagis pasi van kapcsolatban, annyit latni csajjal hogy dunát lehetne rekeszteni.
2020. ápr. 18. 17:53
 22/34 anonim ***** válasza:
73%

Ja, vagy nyáron (eddig) strandra? Tele átlagos és sokkal több átlag alatti ferfival aki nem hogy csajjal, de sok esetben családdal is rendelkezik.

Annyira megnézném hogy ti mennyire elb...ottak lehettek ha még az átlag alattiaknak is megy ami nektek nem😀😀😀

2020. ápr. 18. 18:22
 23/34 anonim ***** válasza:
84%
Pl az összes férfi rokonom.
2020. ápr. 18. 18:33
 24/34 anonim ***** válasza:
59%
Na pl kroll1 tipikus esete a mentális problémának, mint ahogy írtam is.
2020. ápr. 18. 18:36
 25/34 anonim ***** válasza:
24%
24-es Miért is? Mert leírtam az igazságot...
2020. ápr. 18. 21:32
 26/34 anonim ***** válasza:
39%
Mert tőled csak nőket leszóló kommenteket láttam itt. Kíváncsi vagyok, anyád milyen lehet.
2020. ápr. 18. 22:25
 27/34 anonim ***** válasza:
23%
Egyáltalán nem szóltam le a nőket, csak leírtam, hogy nekik nem jó az átlag férfi. Hol van ebben a nők leszólása ?
2020. ápr. 18. 23:06
 28/34 anonim ***** válasza:
75%

Inkább beállnak egy jóképűhöz tizedik szeretőnek...

Magyarán rbancok, szerinted. Azért kérdeztem, hogy saját családból vett példa-e?

2020. ápr. 18. 23:09
 29/34 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 18. 23:12
 30/34 anonim ***** válasza:
32%
Mert a családodban nincs mai nő, mi... De még ez a kifejezés is, "mai" nő. :D
2020. ápr. 18. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!