Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre találtam valaki érdekeset tinderen, hogy tartsam meg?
Beszéltünk egy napot de nagyon elfoglalt és én is, ma csak msot érek rá de láttam, hogy nem írt egész nap. Tegnap nagyon lelkes lettem mert végre valakivel egyezett az értékrendünk legalábbis egyezni látszott meg az érdeklődési körünk. Ez az első társkeresős próbálkozásom, nagyon idegen nekem az egész social media használat is meg az itteni ismerkedés. Nem akarok nyomulósnak tűnni, de nagyon szeretnék találkozni vele (leginkább korona után).
Ez itt mindig így van, hogy beszélsz valakivel sokat egy nap és aztán örökre eltűnik?
mindketteen 23 évesek vagyunk én a lány
Szia! Én kb. 3/4 éve Tinderezek, bár voltak benne több hónapos szünetek, de leírom az "alapszabályokat", hogy megóvd magad a csalódástól:
1. A match önmagában vidám dolog, de semmit nem jelent. Férfiként nekem a match-ek kb. 50%-a írt vissza.
2. Ha visszaír és beszélgettek az jó, de önmagában szintén nem ad okot a sikerre. Itt vagy ő nem ír többé, vagy én nem keresem többé, de kb. 40-50%-ból lesz találkozó. Vagyis a fentiekkel együtt én 4-5 matchből csak eggyel jutok el a randiig (de tény, hogy én válogatós vagyok).
3. Ha nem lenne korona, akkor minél hamarabb (én már az 1. beszélgetés során megteszem alapesetben) szervezzetek személyes találkozót. Itt kapaszkodj meg, én a 2. randitól sose jutottam tovább (kb. 10 emberrel találkoztam). Általában nem éreztem a nagy érdeklődést, ezért vártam, hogy ők keressenek, de ők se kerestek, így hagytam a francba. Szerintem a lányoknak is proaktívnak kell lenniük a 2. találkozó után, nem csak "elviselni", hogy valaki hurcolássza őket jó helyekre... (Amúgy holnap lesz ismét egy 2. randim, drukkoljatok, hogy legyen 3. is :D).
+1 Korona helyzet: ez eléggé betett az "első chat alatt elhívom" taktikának. Most tini módjára akár egy hetes, egész estés írogatások vannak, de egy nagyon szimpatikus jelölttel egy hét után mérlegeltük a "járványügyi kockázatot" (mindketten hetek óta home officeban toljuk 0 tünettel, boltba csak ritkán megyünk akkor is maszk+kesztyű, minden fertőtlenítve stb.), így leszerveztünk egy találkozót (de idős rokon biztos, ami biztos, egyikünk se fog látogatni utána). Mivel minden zárva van, kora esti volt az időpont (vagyis park is kilőve) ezért rendhagyó módon saját magamhoz szerveztem a talit (ilyet sose tennék).
De ez nagy macera. Viszont a több hetes chatelés személyes találkozó nélkül biztos, hogy mindent kiöl és az első tali előtt elunjátok egymást... Akkor lehet, hogy még az is jobb, hogy megbeszélitek, hogy pl. 1 hónap múlva megbeszélitek a történéseket és meglátjátok, akkor mi lesz...
32F
Ha kezdo vagy, meg nem jottel bele. Eloszor is, egy jol sikerult beszelgetes lehet egyoldalu. Masreszt annyi ember ir egymasra menetkozben, hogy szo nelkul megy a lemorzsolodas.
Amikor pedig a masik latja azt a fajta lelkesedest, hogy vegre, megvan, az sokakat nyomaszt.
Ha nem ir, nem erdemes keresni, mert tudna irni, ha akarna.
De megis a leghatekonyabb modja a tarskeresesnek, csak nagyon tomeny, sok kudarc meg bosszusag is akad utkozben. Sok ismerosom komoly nagy szerelmet, tarsat talalt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!