Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy aki tetszik, annak a nagy mellű lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

Nekem kicsi...

Egyébkény nagyon kedves, normális srác, nem casanova vagy ilyesmi, tartós kapcsolatai voltak közepes vagy nagy mellméretű lányokkal, többször észrevettem, hogy mások melleit bámulja. Persze nem azokét akiknek kicsi...

Nagyon szomorú vagyok emiatt...

2020. ápr. 14. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A mellméret problémára legvégső esetben is ott a szilikon.

De gondolj bele milyen a helyzete egy kis péniszű vagy egy alacsony férfinak? Na ezekre tényleg nem létezik megoldás...

2020. ápr. 15. 19:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Sosem értettem miért csinálnak a nők ekkora kérdést a mellméretből...

Nekem a pici cicik jönnek inkább be. De ha valaki amúgy megtetszik és a személyiségével megfog, pont nem érdekel ha neki nagy. A férfiak minden nőt megnéznek, ezen nem kell aggódnod! :D

2021. febr. 1. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!