Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok. Amikor azt mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Amikor azt mondjátok hogy egy férfira fel akartok nézni mire gondoltok valójában? Többet tegyen le az asztalra, mint ti? Vagy hogy együtt megteremtsétek a jövőt? F/44

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Hajoljon ki a BMW ablakán és mondja azt, hogy "ájájáj, nyau-nyau".
2020. ápr. 14. 13:58
 2/8 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
22%

Legyen erős, legyen bátor, legyen magas,-hogy a szó szoros értelmében felnézhessek rá. Legyen védelmező típus, úriember, és gáláns. Legyen kitartó, okos,és jó probléma-megoldó. Ha problémával kerül szembe az életben, ne anyuci szoknyájához fusson, nézzen vele szembe, mint egy férfi. Erős, karakán személyisége legyen, hogy ha belép egy helyiségbe, ő legyen a nagybetűs férfi, ne valami nyizga, akit még a 6 éves szomszéd kislány is simán a földbe döngöl :D

Valaki vagy ilyen, vagy nem. A kisugárzásából látszik, hogy valaki ilyen-e vagy nem. Nem minden nőnek ez a vágyálma. Ahogy nem minden nő sem egyforma. Ahogy pl. én sem vagyok egy szűkszavú, túl csendes lány, mellém sem illene egy nagyon introvertált, levegőnek tűnő ember. A barátnőm, meg aki még boltban a pénztárnál is még 30 év után is kicsit izgul, az ő férje is kicsit nyüzüge. Ezzel nincs baj, mindenkinek más a férfi ideál.

Az élet attól szép, hogy mind mások vagyunk.

2020. ápr. 14. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
3%
A nők nem győzni akarnak hanem egy győztest.
2020. ápr. 14. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Legyen művelt, intelligens, legyek rá büszke társaságban és egyedül is. Legyen integritása, tudja, mit akar az élettől. Legyen kulturált. Én is ilyen vagyok és ilyen emberre tudok felnézni. Az, hogy felnézek rá, nem azt jelenti, hogy nálam több, hanem hogy tisztelem valamiért. Igazán, őszintén.
2020. ápr. 14. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Arra gondolok, hogy ne én tartsam össze egy személyben a családot és ne az én lelki erőmön, stabilitásomon és döntéseimen múljon, hogy egy rakat szarban élünk vagy sem.

Arra nézek fel, aki mellett nem érzem magamra tolva kizárólagosan a felelősséget és nem úgy élek, hogy félnem kell attól, amit művel.

Legyen pénzkultúrája, legyen kiszámítható a fontos dolgokban, talpraesett, megbízható, hűséges, lelkileg stabil és kitartó. És legyenek ezeknek az értékeknek megfelelő kvalitásai.

Arra nem tudok felnézni, aki mellett én vagyok a felnőtt, mert ő olyan, hogy fingik egyet és elveri a pénzét vagy megdug valaki mást, mert épp olyanja van. Ez gyerekes/állatias és alacsonyrendű, magyarul szánalmas.

2020. ápr. 14. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:

legyenek ezeknek az értékeknek megfelelő dolgok az életében *

Például jó végzettség, megtakarítások vagy bármi, ami arra utal, hogy nem csak sodródik és nem egy nagy idióta, aki nem érzi, hogy múlik a qrva idő

2020. ápr. 14. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan kérdezed 44 évesen? Ráadásul csajoktól? Azt kell mondjam, tök mindegy, ha eddig nem esett le.
2020. ápr. 14. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyiket se.
2020. ápr. 14. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!