Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lennél együtt lenni valakivel, mert nem jött össze más?
Főként 30 feletti férfiak válasza érdekelne.
Elvagy , kedveled , bizol benne ,de nem vagy szerelmes.
Képes lennél együtt élni vele , családot alapítani ?
"Elvagy , kedveled , bizol benne ,de nem vagy szerelmes."
Így nem, ez kevés.
A szerelem nem kell, realista, felnőtt vagyok.
De ha csak "elvagyunk" az kevés. Több kell, valami vonzalom, közös célok, közös érdeklődés, BIZALOM, meg hasonlók.
Családalapítás? Úgy érted, puja? Az viszont még az életem szerelmével sem, SOHA!
Igen, de még így sincs senki 😔
21 F
Semmiképp. Családalapításhoz ez a legrosszabb, ennél lelki sérültebbé semmi nem tesz egy gyereket. Annyira jó lenne már befejezni ezt a hatalmas önzést, hogy nekem gyerek kell és szülök az első jöttmentnek akit nem is szeretek... A gyerek meg tanuljon normális párkapcsolati példát ahonnan akar...
Az ég világon semmi értelme nincs egy ilyen kapcsolatnak. Soha nem fogsz tudni úgy energiát fektetni a kapcsolatba. Nem is fenntartható sokáig, amint jön valaki akibe beleszeretsz úgy is vége lesz. Boldog pedig soha nem leszel egy ilyen kapcsolatban, mindig langyos fos lesz sok sok hiányérzettel.
Képesek rá sokan. Én nőként is választottam így kétszer partnert. Másból sem állt az életem, mint hogy arról győzködtem magam, amint volt időm gondolkozni, hogy a szerelem hülyeség, és az a lényeg, hogy rendes ember a társam...
Első esetben 4 évig bírtam (közben fél év szakítás és 2 év nulla szex), második esetben 2 hónapig. Mindkét esetben közbeszólt a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!