Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha természetes, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha természetes, hogy a nők idősebb és "előrébb tartó" férfiakat keresnek, miért háborodnak fel, ha ezek a férfiak fiatalabb és feszesebb testű nőket keresnek?

Figyelt kérdés
Mert azt alapvetőnek veszik, hogy a férfi keressen többet, legyen ambíciózus stb., de ha egy férfi, aki már elért valamit, fiatalabb és csinosabb nőket keres, megy a sírás, hogy milyen felszínesek a pasik.
2020. ápr. 14. 09:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#7 Ez amúgy hatalmas baromság. 30+ évesen is simán lehet nagyon szép egy nő plasztika nélkül is. A plasztikáról remélem máshogy gondolkodik a párod, mint én, mert nekem addig lennél a barátnőm. Nem kell mű nő. (A ráncfelvarrást, botoxot, stb, minden ilyen sz*rt annak tekintek)
2020. ápr. 14. 11:10
 12/18 anonim ***** válasza:
16%

Lehetséges erről itt úgy beszélgetni, hogy nem pontozzák le az embert azok, akik szembesülnek a válasz igazságtartalmával? Vagy csak a szokásos mellébeszélésért jár a keksz? Látom, a szokásos szexista szövegeket, mint a "nők érettebbek" és a "nők jobban dolgoznak, csak a gonosz szexista társadalom miatt keresnek kevesebbet" szintű szövegeket már el is lőtték.

A valóság az, hogy amint egy társadalmi réteg a hátrányából elkezd feljönni, akkor később is többet és többet akar. Az ilyen rétegek sokszor egyre kényelmesebb helyzetbe kerülnek és már csak a saját érdekeiket tudják hangoztatni, vérszemet kapva és minden más megszűnik. Ehhez jön még sokszor hozzá az irigység is.

Nos, a korosztályos különbségek pont ilyenek. Ha egy nő idősebb pasit akar, akkor mondhatja, hogy a nők hamarabb érnek, ami csak biológiailag igaz. Mondhatja azt is, hogy ez a megszokott és normális, de amikor a házimunkáról van szó, akkor a "megszokott és normális" mindjárt nem annyira kényelmes. Így működik a kettős mérce...

Ha egy férfi fiatalabb lányt keres, akkor nála már gonosz szövegnek számít, hogy a külső is számít, mert tuti csak az számít, de ha egy nő mondja ugyanezt, akkor egymás között megy a helyeslő bólogatás. Közben, sokan átsiklanak azon, hogy egy férfinál a fiatalabb nő mellé sokszor az is húz, hogy az illető még élettel telibb, nem fásult bele a hétköznapokba és hasonlók.

Kérdező, szerintem lapozz tovább a témán. Keress olyan normális nőt, aki nem ilyen mondvacsinált szövegek alapján ítéli meg a kapcsolatokat, hanem a tényleges tartalom alapján. Nekem is volt idősebb barátnőm és fiatalabb is. Közös volt bennük, hogy mérföldeket vertek az átlagra és magunkért akarták a kapcsolatot.

2020. ápr. 14. 11:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem keresek idősebbet. Nem háborodok fel. Esetleg más általánosítás?
2020. ápr. 14. 11:45
 14/18 anonim ***** válasza:
28%

58% Röviden: a nők nem egy homogén massza. Ezért unalmas már és pontozzák le a földig az általánosító irományokat.

Úgy ítélkeznek itt egyesek egy egész nem felett, mintha ők valamiféle kisistenek lennének és a kinyilatkoztatásaikat lehajtott fővel kéne elfogadni. Érthető?

2020. ápr. 14. 11:48
 15/18 Rockarc ***** válasza:

Hat nem tudom mennyi idos lehetsz, de az iromanyod alapjan a 20-at meg nem hagytad el. Ugyanis addigra ki kene noni par olyan dolgot, hogy "a nok", "keressen tobbet", meg a tobbi altalanositas. Senki nem sir azert, mert felszines vagy. Te nem viseled el, ha esetleg leneznek, mert felszines vagy, vagy meg annyi sem, errol szol a kerdes.

Ha esetleg a biologiai erettseged meghaladja a 20. betoltott evet, akkor meg pont arrol van szo, amit irtam. Megragadtal a serdulokori szinteden es a "remek" megallapitasaid, amit kerdeskent probalsz meg eladni, mutatja, hogy mennyire sikertelen vagy eletedben felnottkent.

44F

2020. ápr. 14. 11:56
 16/18 anonim ***** válasza:

#11 Én ezt értem, de a másik oldalon meg ott van pl ez:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1041..

2020. ápr. 14. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#14: Aham. Szóval, azért jön a lepontozás, mert nem megy a szövegértés? Mert, ha elolvasod az utolsó bekezdésem, akkor láthatod, hogy arról is írok, hogy vannak normális nők is.

Továbbá, a válaszod jól mutatja azt a kettős mércét, amiről írtam és engem igazol: Állításod szerint a nők nem homogén halmaz... de a férfiak igen? Mert, amikor pl. az oldalon sokszor azt írják, hogy a férfiak később érnek és a férfiak így meg úgy rosszak, akkor azok a hozzászólások valamiért felpontozásra kerülnek.

Igazából az unalmas, hogy mennyire önkritika nélkül sértődik be itt a legtöbb nő. Igen, a férfiakkal is vannak bőven gondok, közöttük is sok felhasználó lég gáz, de ne adjuk már elő, hogy a nők annyival jobbak lennének ebben a közösségben.

2020. ápr. 14. 13:14
 18/18 anonim ***** válasza:
A nőknél van a családalapításhoz egy bizonyos biológiai óra, ami a férfiaknál nincs. Egy férfinél mindegy hogy 25 vagy 40 éves, de egy nőnél a 25 és 40 között már nagy a szakadék ilyen téren.
2020. ápr. 14. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!