Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el, hogy valaha lesz kapcsolatom vagy legalább szexelni fogok?

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, akinek még semmi tapasztalata nincs az ellenkező nemmel. Nem túlzok, a legtöbb amit eddig csináltam velük az a beszélgetés, azt is munka miatt. Tinderre is regisztráltam és 1 db match lett, aki utána szétvált velem, mindezt úgy, hogy Budapesten élek. Az arcom sajnos nagyon gáz, tele vagyok pattanásokkal, hegekkel (elvakart, piszkált sebek maradványa), hormonzavarom van, így olyan helyeken is szőrösödök, ahol nem kellene (áll, has, derék), fejem is olyan, mint egy nagy kerek labda és a bőröm is sápadtfehér színű (nyáron sem tudok lebarnulni, csak leégni). Aki képet akar kérni, az ne fáradjon, nyugodtan lépjen tovább.

2020. ápr. 10. 18:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20as ne légy kishitű te se, bárkinek lehet kapcsolata meg szex az életáben, kinézettől függetlenül mindig lesz olyan aki ugyan úgy vagy még roszabbul néz ki. És ha az ember túllép a külsőségeken és a másik belsőjét kezdi vizsgálni kiderülhet h egy gyönyörő ember belülről. De úgyan így lehet egy szép ember rohadó szemét belül.
2020. dec. 6. 15:23
 22/22 anonim ***** válasza:

#21 ez a hatalmas közhely

Nekem is ezt mondták mindig a rokonok,aztán semmi sem lett belőle.A külső fog meg mindenkit,attól hogy ilyen meg olyan valaki,vonzalmat nem fog kiváltani senkiből,ha külsőre undorítónak tartják.

Hidd el,van olyan hogy reménytelen eset.

2020. dec. 6. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!