Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el, hogy valaha lesz kapcsolatom vagy legalább
szexelni fogok?
Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, akinek még semmi tapasztalata nincs az ellenkező nemmel. Nem túlzok, a legtöbb amit eddig csináltam velük az a beszélgetés, azt is munka miatt. Tinderre is regisztráltam és 1 db match lett, aki utána szétvált velem, mindezt úgy, hogy Budapesten élek. Az arcom sajnos nagyon gáz, tele vagyok pattanásokkal, hegekkel (elvakart, piszkált sebek maradványa), hormonzavarom van, így olyan helyeken is szőrösödök, ahol nem kellene (áll, has, derék), fejem is olyan, mint egy nagy kerek labda és a bőröm is sápadtfehér színű (nyáron sem tudok lebarnulni, csak leégni). Aki képet akar kérni, az ne fáradjon, nyugodtan lépjen tovább.
Ja, lehetőleg Roaccutan-t vagy valami ahhoz hasonló förmedvényt, ha nem lenne elég baja... 😒
Nekem mondjuk a linkelt állapothoz még rosacea is társul. Na, ahhoz a Roa is kevés 😂
2020. ápr. 10. 21:11
14/22 anonim válasza:
Ismerek olyan arcboru lanyt, mint aki a kepen van es volt pasija.
2020. ápr. 10. 21:26
15/22 anonim válasza:
Gyógyszert szedtem az arcomra 1 évig, kb fél évig ha tartott utána a hatása, azóta meg egyre rosszabb az arcom, már olyan helyen is van pattanásom ahol eddig nem volt. Felesleges pénzkidobás volt az egész :'D
2020. ápr. 10. 23:32
16/22 anonim válasza:
Lehet a táplálkozással is összefügg. Kevesebb szotyi és már szembetűnően kevesebb a pattanás.
2020. ápr. 11. 08:56
17/22 anonim válasza:
#16, biztos, hogy a táplálkozással függ össze. Csakhogy a kevesebb szotyi ide nem elég. 100% glutén-, tej- (kazein is, nem csak laktóz!) és cukormentesség az alap. Foodtest alapján minden mást is kilőni, amire intoleráns, ez bármilyen zöldség és gyümölcs is lehet, nem csak a "szenny kaja". Nyilván adalékanyagok is felejtősek. És akkor ezt az egészet így még IR-kompatibilissé is tenni.
Erre írtam, hogy élhetetlen.
2020. ápr. 11. 09:05
18/22 anonim válasza:
Egyébként én úgy érzem hogy fejben is vannak problémák. Valószínűleg emiatt baromira gátlásos vagy, túlizgulod a dolgot, nem vagyok szakértő de el tudom képzelni hogy a pattánosok akár a mentális/lelkiállapottal is összefügghetnek. Ha stresszes vagy lehet attól még jobban kipattogsz.
Nem azt mondom hogy csak és kizárólag 100%ig amiatt van, nyilván nem, de lehet hogy ezzel még csak rontasz rajta.
Elkezdeném a helyedben azt is figyelni és kikísérletezni hogy a tested milyen ételekre hogyan reagál. Először pl kiiktatni a tejtermékeket, laktózt. Ha nem változik, akkor a gluténosat,akkor mehet a tejtermék. Ha nem az, akkor pl a húst és/vagy tojást. Stb stb.
Figyelj oda a tested és bőröd jelzéseire ami a táplálkozást illeti. Nem kell egyszerre mindent kilőni hanem csak egyfajta dolgot. Időbe telik de szerintem az most mindenkinek van.
2020. ápr. 11. 17:12
19/22 anonim válasza:
Ne nyomkodd a pattanásokat és ne használj púdert. Idővel javulni fog a helyzet.
2020. máj. 27. 15:36
20/22 anonim válasza:
Nem mostani a kérdés,de én is ugyanezzel a problémával küzdök.Bár ez csak személyes tapasztalat,de nekem pl emiatt sosem volt esélyem senkinél sem.Elég végigmennem az utcán,10/9 simán azt gondolja,milyen igénytelen vagyok,milyen csúnya stb.Én csak 5 magánrendelésen jártam 😂 plusz kozmetikusnál,anyagilag jól lehúztak,de azontúl semmi sem történt.Amit tudnék tanácsolni,hogy szerintem sminkeljed magad nyugodtan,annyit legalábbis elérsz vele,hogy nem leszegett fejjel kell menned mindig.A táplálkozásra is érdemes odafigyelni,nekem pl hiába szintén hormonális,az olajos fűszeres dolgok mindig kihozzák.Ajánlom a C vitamin és a kollagén szedését is.Hegekre őszintén szólva szerintem csak a dermaroller meg a lézeres terápia lenne hatásos,utóbbi sajnos rohadt drága.Nekem mélyebbek a hegek,mint a képen,bármikor,amikor valaki csak közelebbről néz a szemembe,mindig látom,hogy undorodva tekint rám.Én feladtam ezt a számomra megalázó ismerkedést,nem tudom Te mennyire vagy rendben lelkileg,de ha semennyire,akkor inkább tűzz ki magad elé más célokat,ha nem akarsz még több szenvedést átélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!