Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék keresztény férfiakkal ismerkedni? 22/L
Gyülekezetekben.
Csak tényleg figyelni kell, mert sok szekta van, de felteszem, neked már megvan a helyed ;)
Én pl. egy olyan gyülekezetbe járok, amiben kifejezetten sok fiatal van, akár fiatal házasok, akár az egyedülálló 18-24-es korosztály, akiknek szintén vannak ismerőseik, szóval elég szerteágazó ismeretségekre lehet szert tenni egy jó gyülekezetben. Előny azért, ha van ifi, ifitábor, kiscsoportok, ilyesmik, meg persze ismerkedni ugyanúgy kell ;)
Egyébként meg imádkozz sokat, mert Istennek úgyis van valami terve és biztos van neki valakije neked, csak ki kell várni. Nyilván nem otthon ülve, de hidd el, hogy nem kell elhamarkodni, jönni fog, a legjobb ember, a legjobbkor ;)
F
Jaj, 4-es és 7-es, nem kell a nőket lehúzni. Jártam gyülekezetbe sok éven át és nyugodjatok meg, a legszebb lány kezét vagy 7-8 fiú is megkérte, a többiek meg árulhatták a petrezselymet.
Akkor igazságtalannak éreztem, bár én is csak abba a srácba voltam szerelmes, akibe a gyülekezet összes többi lánya, szóval ennyit erről.
Ha van Isten, ő alakította ki a vonzalom alapjait, a szaporodóképesség külső jegyeit, szóval lehet ellene lázadni, de ha hívő szempontból nézzük, Isten műve mindez.
Menj el egy Agapé buliba Budapesten. (Keress rá fb-on). Személyes tapasztalatom (még) nincs, de a barátaimtól jókat hallottam róla.
Bárhol rád találhat a szerelem, nyitottnak kell lenni! Én nem tudtam a barátomról, hogy hívő, amikor elkezdtünk ismerkedni, pár randi után derül ki.
Fear of the Dark,
Visszataszító vagy, gratulálok 🤷🏻♀️
"Ennél lehangolóbbat ritkán olvasni egy lánytól."
Most őszintén, miért baj az, ha valaki a sajátjáéhoz hasonló világnézetű párt keres? Ha egy aktuális példát nézünk: most így húsvét előtt/alatt nagycsütörtöktől húsvétvasárnapig nekem keresztényként elég kötött a napirendem. Előny ha a párom ebben is a partnerem. Ahogy abszolút megértem, hogy egy nem hívőnek teher, hogy nekem más a fontos és ezért nem szeretne keresztény párt. Persze, ismerek olyan házaspárt, akik már vagy 20 éve együtt vannak, a nő hívő, a férj teljesen ateista, de jól működik a házasságuk. De ez ritkaság, nem mindenki képes ilyen kompromisszumra.
Nekem is keresztényként keresztény párom van, már 4 éve. A plébánián egy ifjúsági csoportban ismerkedtünk meg. Csatlakozz ifjúsági csoporthoz, illetve pl. Pesten szokott lenni nagyobb összejövetel is, zenével, tánccal, pl. farsangkor volt legutóbb, de ha lecseng ez a járványos időszak, szerintem lesz megint. Ilyen helyekre is mehetsz. Nyaranta ifjúsági találkozók is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!