Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Randiznátok olyan pasival akiről ki derülne hogy a kedvenc hobbija a trollkodás a különféle fórumokon?
Figyelt kérdés
Itt éli ki a kreatív energiáit, külön féle szerepekbe bújva.2020. ápr. 9. 18:00
11/19 anonim válasza:
Nem. Nem kéne olyan, akinek ennyire szürke és jellemtelen élete van.
13/19 anonim válasza:
Tekintsük el a ténytől, hogy van barátom, és jelenleg amúgy sem kéne más.
Annyi lehetőség van az értelmes időtöltésre: művészetek, sportok, tanulás, és még annyi minden. Ha valaki ezek ellenére is ezzel tölti az idejét, az túl alacsony intelligenciai és érzelmi szinten van ahhoz, hogy akárcsak baráti kapcsolatot fenntartsak vele.
14/19 anonim válasza:
Ha ezt tartja a hobbijanak, szanalmasnak gondolnam es nem randiznek vele. Attol meg, mert en neha beirok ide valami hulyeseget amikor ket tevekenyseg kozott van szabad ot percem, nem neveznem a GYK-t vagy barmilyen internetes trollkodast hobbinak.
15/19 A kérdező kommentje:
#13 No azért az általad kedvelt magasabb kultúrát is kedvelem ám! Szívesen vinnék el egy szofisztikált, cseppet sem átlagos hölgyet valami finom, mélyértelmű kulturális műsorra, amit csak választ, mondjuk egy Pintér Tibor-féle lovasszínház-előadásra vagy Fejős Éva egyik regényének bemutatójára. Ezek után nem mondhatod, hogy nem vagyok elég kultúrált!
2020. ápr. 9. 18:42
16/19 anonim válasza:
Remelem tudod h akik irtak nem lanyok... De mondjuk mivel te is troll gondom nyilvanvalo.
17/19 anonim válasza:
Nem, pontosan azért mert szeretem, ha egy férfinak JÓ a humora. A kultúra pedig nem Pintér Tibor és Coelho, de ezt is tudod, mert trollkodtál már ezzel is, tanárnőnek beállítva magad. Egy szánalmas senkivel nem járnék.
18/19 anonim válasza:
Randiznék,.de nem sok értelme lenne.
19/19 A kérdező kommentje:
#17 szerintem meg te trollkodsz. Úgy teszel, mintha lehetetlen lenne, hogy egy tanítónő szomjazza a Jimmy musical meg a Story magazin kulturkincseit.
Én is láttam azt a kérdést, és épp az ihletett meg a fenti válaszomban, de tényleg csúnya dolog tőled, hogy nem nézed ki a tanítónőkből a musicalek vagy Coelho iránti igényt sem.
2020. ápr. 10. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!