Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló férfiak! Ti örültök a koronavírusnak vagy nem? Külföldi pasik vs. Bezártság?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy most nem lehet kijárkálni, bulizni, csajozni. Ez a negatív része. De legalább nincs tele az ország külföldi pasikkal sem, ez legalább pozitívum.

Ti melyik felé hajlotok inkább? Örültök neki, vagy szerintetek ez összességében inkább szívás?

2020. ápr. 7. 23:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
55%
Én a külföldi pasiktól azt hallom állandóan, akikkel beszéltem, randiztam, hogy nehéz magyar nőt találni mert nem tudnak angolul vagy más idegen nyelven kommunikálni. 😀 Tehát a szexkapcsolathoz nem kell de egy rendes kapcsolathoz kell az idegen nyelv minimum C1-C2 szintű ismerete, és itt megbukik rengeteg magyar nő, illetve férfi. Ezt nem én állítom hanem idáig mindenkitől ezt hallottam és teljesen odáig vannak az olyan magyar nőtől, aki beszél idegen nyelveket. Szóval szerintem ettől nem kell tartani, hogy a külföldi pasik elhappolják a magyar nőket, bár a tanult, igen képzett, nyelveket beszélő, esetleg külföldön korábban élt vagy most is ott élő, nyitott és széles látókörű magyar nőket viszont ostromolják ez tény. 😀
2020. ápr. 8. 09:25
 22/24 Sunshinedoll ***** válasza:
55%
Én külföldi pasival élek bezárva :D
2020. ápr. 8. 09:34
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
#22 örvendünk, hogy tisztáztad magad 😂
2020. ápr. 8. 09:42
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Csajozás tekintetében részemről édes mindegy, nem változott semmit a helyzet.
2020. ápr. 8. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!